Magazín Elita

Nevíte, kde se potkat s přáteli či rodinou? V POINTU se o vás postarají!

Nevíte, kde se potkat s přáteli či rodinou? V POINTU se o vás postarají!

Hledáte místo, kde byste mohli uspořádat s kolegy večírek, pozvat své blízké na oslavu nebo se prostě jen tak sejít s přáteli? Spolehněte se na znovu otevřený POINT Dining Bar. Tenhle podnik má totiž výjimečný vibe, skvělé menu, signature drinky, a navíc pořádá akce, které vás okouzlí svou atmosférou.

Důkazem je i několik jedinečných akcí, které Point uspořádal k opětovnému otevření podniku. "V POINTU postupně propojujeme vše, co máme rádi," vysvětlují bratři Matyáš a Dan Mertovi s tím, že usilovně pracují na tom, aby návštěvníci byli maximálně spokojeni: "Autentická atmosféra dělá tenhle podnik výjimečným, proto si ji chceme uchovat."

V POINTU se toho nebojí…

O POINTU se ví, že se inspiruje italskou kuchyní. Není tedy divu, že místní pizza, která se stříhá nůžkami, je vyhlášená široko daleko. Výjimečný podnik z něj ale dělá design, atmosféra, a hlavně večerní menu. To je totiž kromě Itálie navázané i na lokální suroviny. Takže v něm najdete třeba hovězí tatarák v tartaletce nebo smaženou křepelku na podmáslí.

Vedle skvělých jídel si užijete i koktejly, které budete chtít vyzkoušet všechny. Jejich nabídka je vždy sladěná s menu. Těšte se třeba na signature speciality, jako je libečkové martini nebo bezový highball, a nově se můžete těšit na drinky jako jsou Guanciale Old Fashioned a Šípkový Gin Fizz,  ale objednat si můžete i gin s tonikem, cuba libre nebo jinou klasiku.

Ideální na párty…

POINT Dining Bar se nedávno přestěhoval z Betlémského náměstí na Náměstí Franze Kafky a s novým prostorem nabízí i celou řadu nových možností. Jednou z nich je i mnohem větší prostor, který lze využít pro večírky, oslavy, vernisáže, workshopy, zkrátka jakákoli společenská setkání. Do hlavní části se vejde 100 lidí, celý POINT včetně zimní zahrady a působivé galerie s moderním uměním pojme až 300 osob, k čemuž se v létě může přidat ještě zahrádka s kapacitou 40 lidí.

Vedle vynikajícího jídla a neodolatelných koktejlů dokáže POINT zařídit i technické zázemí pro akce, hudbu nebo se postará o organizaci celého programu. "Jsme připraveni vám pomoci udělat z vaší akce nezapomenutelný zážitek."

Po večírku na snídani…

Na Náměstí Franze Kafky se ale nechodí jen večer. V POINT Café & Gallery si totiž můžete dopřát i výbornou snídani či lehký oběd nebo ještě lépe brunch, což zejména po dlouhé party prospěje úplně každému. Ve snídaňovém menu najdete klasickou kontinentální snídani, ale třeba i Focaccina Signore  nebo oblíbené Eggs Benedict.

V denní nabídce bývá například lanýžové rizoto, rigatoni amatriciana či spaghetti aglio e olio nebo jiné těstoviny, různé druhy salátů, vynikající mozzarella v mnoha variacích a také dezerty, jako je třeba mléčná rýže s fíky. Ani v poledním menu samozřejmě nesmí chybět vyhlášená POINT pizza.

Vítáni jste tu samozřejmě i jen na vynikající kávu nebo skleničku kvalitního vína.

Projekt Pixelbase

Stát se nejen globální digitální galerií, ale také průkopnickým centrem pro nejnovější technologie a pulzujícím kreativní hubem! Takové jsou ambice Matěje Zimáka a Patrika Gudeva, zakladatelů projektu Pixelbase.

Dynamický prostor POINT Gallery přitom nabízí řadu unikátních možností – od digitálních uměleckých výstav, přes prezentace inovativních technologií, až po interaktivní vizuální show.  Lze tu využít nejmodernější technologickou i audiovizuální infrastrukturu, což v kombinaci s původními románskými prvky vytváří nezaměnitelný zážitek, který překračuje běžné hranice.

POINT je zkrátka jedinečné místo, kde se snoubí vynikající jídlo, skvělé drinky, moderní umění a nezaměnitelný genius loci. Přijďte se přesvědčit o jeho autentické atmosféře.

https://www.pointbar.cz

Fotogalerie
18601 18602 18603 18604

Další články z rubriky

Poznejte sílu „léčivého obilí“ a vyzkoušejte recepty z pšenice jednozrnky a dvouzrnky

Poznejte sílu „léčivého obilí“ a vyzkoušejte recepty z pšenice jednozrnky a dvouzrnky

Mezinárodní hudební festival zve v létě na krásu klasické hudby, poprvé nabízí i prohlídky barokních kostelů

Mezinárodní hudební festival zve v létě na krásu klasické hudby, poprvé nabízí i prohlídky barokních kostelů

Kincugi: japonské umění slepovaných talířů v restauraci The Artisan

Kincugi: japonské umění slepovaných talířů v restauraci The Artisan

Restaurace Royal v novém – exkluzivní gastronomický zážitek

Restaurace Royal v novém – exkluzivní gastronomický zážitek

Památky na Vysočině otevírají své brány

Památky na Vysočině otevírají své brány

Na vlně audioknih