Magazín Elita

Prague Harley Days jako oslava svobody a amerického životního stylu

Prague Harley Days jako oslava svobody a amerického životního stylu

Rok 2023 se u Harley-Davidson ponese nejen v duchu oslav 120. výročí, ale chybět nebude ani již tradiční akce konce léta, Prague Harley Days! Ty se uskuteční od pátku 1. září do neděle 3. září na holešovickém Výstavišti a opět jimi vyvrcholí celá moto sezóna. Akce, která letos nese podtitul All American chce být oslavou svobody, volnosti, motocyklů a amerického životního stylu. Návštěvnici pochopitelně nebudou ochuzeni o nic z toho na co jsou po léta na Prague Harley Days zvyklí – spanilá jízda centrem Prahy, výstava motocyklů, family zóna pro rodiny s dětmi, koncerty, adrenalin zóna v čele s FMX exhibicemi, jízdy na motocyklech Harley-Davidson zdarma a samozřejmě propojení s Burgerfestem, dobré jídlo a pití i nespočet kulinárních workshopů top šéfkuchařů a mnoho dalšího. Letos však hodlá Prague Harley Days, nyní s podtitulem All American, zamířit ještě výše a připravit velkolepou akci konce léta v duchu Ameriky a amerického životního stylu, svobody, volnosti, a skvělé zábavy.

Prague Harley Days začíná psát svoji druhou dekádu, 11. ročník, skutečně ve velkém stylu, a kromě svého tradičního programu míří ještě výše! Samozřejmostí tak opět bude oblíbená a zcela neodmyslitelná spanilá jízda, ale i výstava motocyklů, custom bike show neboli soutěž přestaveb, jízdy na motocyklech Harley-Davidson zdarma, ale i vyžití pro rodiny s dětmi ve family zóně, pro milovníky adrenalinu v adrenalin zóně, kde se představí například FMX exhibice těch nejlepších jezdců, ale třeba i ukázky sportů jako je box, americký fotbal, rugby a další. Chybět nebudou ani americké káry a možnost absolvovat testovací jízdy zdarma. Návštěvníci se mohou těšit i na hudební a taneční vyžití v podobě živých koncertů nejrůznějších stylů, kapel a DJ‘s.

O dobré jídlo a pití se již tradičně postará připojený Burgerfest a dojde i na řadu kulinárních workshopů top šéfkuchařů, soutěže o ceny nejen pro jedlíky a další zábavu a show v duchu gastronomie, včetně těch největších specialit a pikantností. Do programu by se navíc po letech měl vrátit i divácky oblíbený galavečer thajského boxu. A na návštěvníky pochopitelně čeká i řada další zábavy a vyžití pro celou rodinu.

„Jsme rádi, že po zdařilém 10. výročí Prague Harley Days nás to pořád tak baví a že se posouváme, alespoň tedy věříme, zase o kus dál. Poté, co jsme zaznamenali historicky nejvyšší návštěvnost, zhruba 30 000 lidí, pochopitelně chceme nezklamat a připravit další jedinečný ročník. Jako logická varianta nám tak přišel koncept v duchu Ameriky a amerického životního stylu, proto tentokrát s podtitulem All American. Program tomu odpovídal už v předešlých ročnících, letos chceme přidat ještě další body, které nám chyběly, jako jsou například sporty typu box, rugby nebo americký fotbal. A především si společně užít ten krásný pocit svobody a volnosti, amerického životního stylu a všeho, co k tomu patří. A to hlavně v dnešní době, kdy se domníváme, že bychom si víc, než kdy jindy měli užívat svobody a připomínat si, že nemusí být samozřejmostí,“ říká Jaroslav Vavřina, pořadatel Prague Harley Days a dodává, že se tradičně jako každý rok těší na nedělní odpoledne a závěr akce, aby ho vzápětí začalo mrzet, že už je konec a začal s týmem vymýšlet další ročník.

Během 3 dnů akce si na své přijdou opravdu všichni – aktivní jezdci a majitelé motocyklů Harley-Davidson, stejně jako všichni ostatní motorkáři, ale i obdivovatelé motocyklů, adrenalinu nebo sportu, rodiny s dětmi, vyznavači dobrého jídla a pití nebo jedinečné podívané, hudby a zábavy. Ať už návštěvník dorazí na motorce, pěšky, autem nebo tramvají, ať už mu je 12, 30, 50 nebo 70 let a více, ať už někdy na Prague Harley Days byl či půjde náhodně kolem – každý z nich má na Prague Harley Days své místo a najde si v nabitém programu to své.

Poslední prázdninový víkend tak bude v Praze stát opravdu za to! U toho nesmíte chybět.

KDY: 1. – 3. 9. 2023

KDE: Praha, Výstaviště Holešovice

https://www.ticketlive.cz/cs/event/prague-harley-days-burgerfest-2023

Vstupenky k dispozici zde.

  • 1denní vstupenka – 300 Kč
  • Celoeventová vstupenka – 700 Kč
  • Celoventová vstupenka s trikem Prague Harley Days 2023 – 1 300 Kč
  • Celoeventová vstupenka s rallye packem obsahujícím triko Prague Harley Days 2023, odznak, výroční plaketu, klíčenku a nášivku – 2 100 Kč
  • Obyvatelé městské části Praha 7 pak budou mít již tradičně na celou akci, po všechny 3 dny, vstup ZDARMA.

Více informací na www.pragueharleydays.cz

Fotogalerie
17325 17326

Další články z rubriky

Tatra získala prestižní ocenění Red Dot za design vozidel nejnovější generace řady Force

Tatra získala prestižní ocenění Red Dot za design vozidel nejnovější generace řady Force

Harley-Davidson Experience Tour 2024 V České republice

Harley-Davidson Experience Tour 2024 V České republice

Sdílené koloběžeky jsou technologiemi prošpikované stroje samy usměrňují jezdce

Sdílené koloběžeky jsou technologiemi prošpikované stroje samy usměrňují jezdce

Společnost Porsche Česká republika předala ocenění vítězům celostátní soutěže Autoopravář Junior 2024

Společnost Porsche Česká republika předala ocenění vítězům celostátní soutěže Autoopravář Junior 2024

30. Evropský srazu Harley Owners Group group již v červnu v Itálii

30. Evropský srazu Harley Owners Group group již v červnu v Itálii

Na vlně audioknih