Magazín Elita

Honey´s je jedinečné medové víno z ANNOVINO Lednice

Honey´s je jedinečné medové víno z ANNOVINO Lednice

Vinařství ANNOVINO Lednice přichází s jedinečnou novinkou. Kombinace vína, ovoce a medu dala vzniknout lahodnému Honey´s. Medové Honey´s vychází z tradic vinařství a pěstování ovoce na jižní Moravě. Originální patentované složení obsahuje ovocnou šťávu a český med, naopak v něm nenajdete přidanou vodu ani cukr.

Honey´s je k dostání ve variantě Medová hruška, Medová malina, Medová meruňka a Medový černý rybíz.

Všechny varianty si vychutnáte nejen samostatně, ale svoje místo si najdou i při nejrůznějším míchání. Ať už je jakákoliv roční, denní nebo noční doba, máte dobrou či špatnou náladu, jste sami nebo ve společnosti přátel – Honey´s vám přináší zábavu a potěšení.

Medová hruška

Ocenění: Zlatý klas Země Živitelka 2017

Patentovaná novinka lednických vinařů. Z českého medu, bez přídavku řepného cukru a vody. Vhodné pro přípravu domácích koktejlů. S podmanivou vůní letních hrušek a medu. Lahodná a harmonická chuť. Alkoholický nápoj z vína, s hruškovou šťávou (15 %) a medem. Alkohol 9,5 %.

Vyzkoušejte Medovou hrušku na ledu nebo v kombinaci s jinými nápoji. Namíchejte si osvěžující drink s jemně perlivou minerálkou nebo sektem, případně doplňte destilátem či lihovinou. Dozdobit můžete plátkem citronu nebo máty. Vynikající je také v kombinaci s rozmixovaným ovocem. V chladném počasí vyzkoušejte i zahřáté. Cena na e-shopu: 119 Kč

Medová malina

Patentovaná novinka lednických vinařů. Z českého medu, bez přídavku řepného cukru a vody. Vhodné pro domácí koktejlování. S podmanivou vůní lesních malin a medovými tóny. Lahodná a harmonická chuť. Alkoholický nápoj z vína, s malinovou šťávou (15 %) a medem. Alkohol 9,5 %.

Vyzkoušejte Medovou malinu na ledu nebo v kombinaci s jinými nápoji. Namíchejte si osvěžující střik s jemně perlivou minerálkou nebo sektem, případně doplňte destilátem či lihovinou. Dozdobit můžete plátkem citronu nebo máty. Vynikající je také v kombinaci s rozmixovaným ovocem. V chladném počasí vyzkoušejte i zahřáté. Cena na e-shopu: 119 Kč

Medová meruňka

Patentovaná novinka lednických vinařů. Z českého medu, bez přídavku řepného cukru a vody. Vhodné pro domácí koktejlování. S podmanivou vůní čerstvých meruněk a medovými tóny. Lahodná a harmonická chuť. Alkoholický nápoj z vína, s meruňkovou šťávou (15 %) a medem. Alkohol 9,5 %.

Vyzkoušejte Medovou meruňku na ledu nebo v kombinaci s jinými nápoji. Namíchejte si osvěžující drink s jemně perlivou minerálkou nebo se sektem, případně doplňte destilátem či lihovinou. Dozdobit můžete plátkem citronu nebo máty. Vynikající je také v kombinaci s rozmixovaným ovocem. V chladném počasí vyzkoušejte i zahřáté. Cena na e-shopu: 119 Kč

Medový černý rybíz

Patentovaná novinka lednických vinařů. Z českého medu, bez přídavku řepného cukru a vody. Vhodné pro přípravu domácích koktejlů. S podmanivou vůní zralého černého rybízu a medovými tóny. Lahodná a harmonická chuť. Alkoholický nápoj z vína, s černorybízovou šťávou (15 %) a medem. Alkohol 9,5 %.

Vyzkoušejte Medový černý rybíz na ledu nebo v kombinaci s jinými nápoji. Namíchejte si osvěžující letní střik s jemně perlivou minerálkou nebo se sektem, případně doplňte destilátem či lihovinou. Dozdobit můžete plátkem citronu nebo máty. Vynikající je také v kombinaci s rozmixovaným ovocem. V chladném počasí vyzkoušejte i zahřáté. Cena na e-shopu: 119 Kč

Fotogalerie
13127 13128

Další články z rubriky

Přivítejte jaro na Zámku ve Žďáru nad Sázavou

Přivítejte jaro na Zámku ve Žďáru nad Sázavou

Sir Winston Tea – vychutnejte si čaj jako pravý Angličan

Sir Winston Tea – vychutnejte si čaj jako pravý Angličan

Veselé křupání s BIGBOY

Veselé křupání s BIGBOY

The Artisan přinese poslední březnovou neděli brunchové hody

The Artisan přinese poslední březnovou neděli brunchové hody

Tradice v moderním hávu: lokše podle Kristíny Nemčkové

Tradice v moderním hávu: lokše podle Kristíny Nemčkové