Magazín Elita

RONCATO: cestovní doplňky s dlouholetou tradicí

RONCATO: cestovní doplňky s dlouholetou tradicí

Seznamte se s RONCATO, italskou značkou cestovních doplňků, rodinnou firmou, jež existuje již po tři dlouhé generace a svým zákazníkům nabízí nejen precizní zpracování, maximální kvalitu, ale i inovaci, která jde ruku v ruce s aktuálními trendy a potřebami všech, pro které je cestování životním stylem.

Historie značky Roncato sahá do čtyřicátých let minulého století, kdy po druhé světové válce Antonio Roncato a jeho žena Palmira začali vyrábět tašky a kufry pro italské imigranty. Antonio, který tehdy pracoval jako vedoucí výroby v továrně na zavazadla, tak zúročil své znalosti v oboru, což dalo vzniknout malé rodinné firmě.

Od té doby se značka významně rozšířila. Nezapomíná však na neustálý výzkum řadící se mezi přední hodnoty firmy Roncato, která je zcela oddaná nejvyšší kvalitě svých výrobků s označením MADE IN ITALY.  Roncato kufry jsou synonymem dlouhé životnosti, unikátních nápadů a stylu spojeného s nejmodernějšími technologiemi.

Patentovaná technologie a špičkové zpracování

Roncatosvým zákazníkům nabízí jak látkové, tak i skořepinové kufry, které jsou díky polykarbonovému zpracování velmi oblíbené. Jejich doménou je vysoká odolnost proti nárazům či rozbití, ochrana, voděodolnost a praktičnost. Rám těchto pevných kufrů je vyrobený z polypropylenu a přilepený speciálním lepidlem používaným při výrobě letadel, což zavazadlům zaručuje maximální ochranu a životnost.

Na detailu záleží

Značka Roncato si je vědoma toho, že cestování a cestovní zavazadla jsou často součástí pracovního života, a tak nezapomíná ani na nejmenší detaily, které dělají z kufrů reprezentativní a stylové doplňky. Elegantní řada WE ARE se nese právě v duchu nadčasového cestování a zaměřuje se na luxusní kožené doplňky – rukojeti a propracované detaily vnitřního provedení, využití hladké italské kůže, zipů se šperkovým efektem nebo krásných jmenovek.

Kromě toho jsou kufry Roncato doplněné o tzv. TSA zámečky, jež jsou důležitou součástí každého cestovního zavazadla. Tyto zámky umožňují agentům Přepravní bezpečností správy (TSA) zkontrolovat každé zavazadlo, které jde na palubu letadla. Pomocí speciálního klíče se mohou pohodlně dostat do kufru a neponičí tak jiné zámky, které nejsou certifikovány označením TSA.

Silná identita značky Roncato se projevuje jak v designu, ale i ve výrobě inovativních a originálních cestovních doplňků. Jejich totožnost je postavena na základě dlouhodobé tradice, italských kořenů a obliby zákazníků po celém světě.

Fotogalerie
12569 12570

Další články z rubriky

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi  s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Na vlně audioknih