Magazín Elita

Příběh Robinsona Crusoe stále láká, v listopadu se můžete těšit na premiéra muzikálu

Příběh Robinsona Crusoe stále láká, v listopadu se můžete těšit na premiéra muzikálu

Daniel Hůlka si zazpívá titulní roli muzikálu Robinson Crusoe. A známé jsou i první tváře, které ho doplní. Na konkurzech přišly své případné alternanty okouknout některé hvězdy, které už mají svoji roli jistou. V muzikálu Robinson Crosoe se objeví vedle Dana Hůlky herečka Ivana Jirešová, muzikálová hvězda Elis Ochmanová, herci Pavel Soukup a Mirek Hrabě. Další hvězdná jména budou představena během následujících týdnů.

„Jsem strašně rád, že se Robinson dočká své premiéry. Jak už jsem mnohokrát zmínil, hudba Zdeňka Hrubého je nádherná, on sám tvrdí, že ji skládal mně na tělo. Já jsem z ní opravdu nadšený. S nadsázkou říkám, že Zdeněk, kterého jsem předtím neznal, je reinkarnovaný Karel Svoboda," prozradil Dan Hůlka.

Herečka Ivana Jirešová se potká s Danem na muzikálových prknech potřetí. Před 15 lety spolu hráli v muzikálu Excalibur, hrají spolu také v muzikálu Kat Mydlář. „Vždycky budu mít spojený muzikál s herectvím, neodvažuji si říct, že bych byla zpěvačka. Pořád je herectví víc moje parketa, ale muzikál mám strašně ráda, na to se moc těším," říká Ivana Jirešová.

Herec Pavel Soukup si zahraje spisovatele Daniela Defoa. "Mám nádhernou činoherní roli, velmi náročnou roli, se spoustou textů. Zpívat mě neuslyšíte, to se asi nikdy nestane," směje se Soukup.

V hlavní ženské roli Mary se objeví ostřílená muzikálová hvězda Elis Ochmanová. „Letos je to 10 let, co hraju v muzikálech. Prošla jsem si malými roličkami po ty větší a jsem moc ráda, že mě už potkávají velké krásné role.  Je to krásný pocit," říká Elis.

Mirek Hrabě ztvární roli Pátka. „Budu hrál roli černocha, divocha, blázna. Je to na velkou dřinu v posilovně. Mám být nahý, černý, s dredy. Bude to divočina," dodal Mirek Hrabě.

Autorem hudby muzikálu Robinson Crusoe je Zdeněk Hrubý, scénáře Ivan Hubač a texty písní napsal Jan Krůta. Režisérem představení je herec a režisér Václav Knot, choreografem představení je Tomáš Kuťák.

Premiéra muzikálu Robinson Crusoe je naplánována na 12.11. 2020 v Divadle Na Maninách. Vstupenky jsou již v prodeji v obvyklých předprodejích.

 

Fotogalerie
12379 12380 12381 12382 12383 12384

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih