Magazín Elita

Stylové líčení pod rouškou s Annabelle Minerals

Stylové líčení pod rouškou s Annabelle Minerals

O tom, že letošní jaro a léto nejspíš strávíme ukryti pod rouškami už nepochybují ani přední maskéři a stylisté, a tak narychlo dali dohromady tipy, jak zůstat krásné i za těchto okolností.

Odolný základ, výrazně namalované oči a dokonale vykreslené obočí, tak to jsou ve zkratce trendy, kterými bychom se měli řídit do té doby, dokud si budeme muset zakrývat nos a ústa. Poradíme vám, jak na ně.

Základ

Pleť zakrytá rouškou je neustále vystavena zapařování, navíc soustavně dochází k jejímu otírání o pevný materiál ústenky. Vlhké prostředí přitom nahrává množení všech možných bakterií a spolu s mechanickým poškozováním je tak pokožka mnohem náchylnější ke vzniku plísní, akné či dermatitidy. Víc než kdy jindy, je tedy v tomto období důležité používat takové produkty, které pleť nezatíží, ale naopak jsou prospěšné pro její zdraví.

Zapomeňte na těžké báze, ucpané póry a nepřirozený efekt. Rozjasňující minerální make-up od Annabelle Minerals je vysoce šetrný k pokožce, poskytuje optimální krytí jejích nedokonalostí a zároveň na ni působí blahodárně. K jeho vytvoření byly využity ryze přírodní ingredience: rozjasňující slída, matující oxid zinečnatý, oxid titaničitý poskytující ochranu před UVA/UVB na úrovni SPF 20 a barviva oxid železnatý a ultramarín. Můžete se tedy spolehnout na to, že pleť nebude zatížená. Tyto složky navíc zaručují, že líčení vydrží po celý den i pod ústenkou.

Rozjasňující minerální make-upy od Annabelle Minerals jsou dostupné ve čtyřech barevných řadách, z nichž si můžete vybrat vždy několik různě světlých nebo naopak tmavých odstínů. K jejich nanášení výborně poslouží speciální štětec na rozjasňovač z vysoce kvalitních a odolných materiálů.

Oči

Vzhledem k tomu, že vlhkost zpod roušky stoupá vzhůru, bude k líčení očí nutné použít voděodolnou mascaru. V případě řas záleží čistě na vás, zda zvolíte objemné líčení nebo si naopak dáte záležet s vykreslením každé řasy zvlášť. Pokud ale bude vybírat oční stíny, trendy pro letošní rok jsou jasné a výrazné barvy jako vystřižené z videoklipů z 90' let.

Vyzkoušejte například dokonale modré oční stíny Blueberry, oranžové Ice Tea nebo zelené Mint. Můžete se spolehnout na to, že ať už jde o minerální nebo o jílové, všechny oční stíny Annabelle Minerals jsou vyrobeny z čistě přírodních složek. Krom toho se snadno nanáší, nezanechávají fleky, vizuálně pokožku vyhlazují, a navíc jsou vhodné i pro citlivou pleť.

Obočí

Obočí podtrhne jedinečný výraz obličeje, letos tedy spíše jen našeho pohledu, a proto bychom si na jeho vykreslení měli dát vysloveně záležet.

Paletka Annabelle Minerals Brow Like Wow obsahuje zapečené stíny, které byly vyvinuty speciálně pro dokonalé a profesionální líčení obočí. Jedná se o tři odstíny, díky kterým lze docílit, jak čistého a přirozeného líčení, tak i výrazného večerního efektu, záleží na náladě a příležitosti. Stíny mají sametovou konzistenci, lehko se nanáší a dlouho vydrží.

Složení paletky Annabelle Minerals Brow Like Wow je obohaceno o vitamín E, který dodá vašemu obočí potřebnou výživu.

Zmíněné produkty:

Štětec na rozjasňovač má štětiny uspořádané do tvaru plamene, tudíž zaručí rovnoměrné nanesení líčidla na pokožku, a navíc se s ním dá přesně korigovat intenzita líčení. Cena: 249 Kč

Paletka na obočí Brow Like Wow – Cena: 399 Kč

Minerální oční stíny Blueberry a Mint – Cena 209 Kč

Jílové minerální oční stíny Ice Tea – Cena 239 Kč

Rozjasňující minerální make-up – Cena: 249 Kč


Další články z rubriky

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Na vlně audioknih