Magazín Elita

FLORISTICKE UMĚNÍ V SOULADU S PŘÍRODOU POZNÁTE V KVĚTINOVEM STUDIU AMMI

FLORISTICKE UMĚNÍ V SOULADU S PŘÍRODOU POZNÁTE V KVĚTINOVEM STUDIU AMMI

Přinášíme vám unikátní informace z květinového studia AMMI v Brně. AMMI je místo, naplněné příjemnou energií, kde vám vytvoří kytice a květinové dekorace vašich snů. Návštěva tohoto květinového studia je pro každého zážitek. V obchodě AMMI najdete nejen řezané květiny, květinové dekorace, ale i interiérové designové dekorace, svíčky a pokojové rostliny.

Nadšení a radost z květinové tvorby je cítit nejen z prostorů květinového studia, ale hlavně z floristek, pro které je práce radostí. Studio AMMI vytváří květinové floristické trendy pro 4 roční období včetně Vánoc. V souladu s těmito trendy vytváří květinové dekorace do interiérů i exteriérů. A tak dekorace od floristek z AMMI můžete vidět v hotelích, restauracích či firmách nejen v Brně.

Své floristické umění AMMI ukazuje prostřednictvím originálních kytic, které obdarovanou dokáží překvapit. Láska a radost z tvoření živých kytic, je citelná z každé kytice. V obchodě vám poradí jak kytici uchovat co nejdéle a přidají i výživu. Pokud chce muž překvapit ženu, AMMI doručí kytici v rámci Brna až k jejím dveřím, a tak každá žena roztaje blahem. Kytice tvoří nejen k narozeninám, svátkům, či výročím, ale i na svatební den.

Svatby jsou jednou oblastí, které se věnují naplno. Svatební kytice a dekorace musí být v souladu s nevěstou, její osobností, jejími šaty, představou a taky ročním obdobím, kdy se svatba koná. Floristky vždy budoucí nevěstě poradí s barvami a druhy květin tak, aby měla nevěsta jistotu, že květiny budou dostupné a ona měla krásný svatební den. Floristky zařídí celý květinový servis od příprav, dovozu květinových dekorací, zapůjčení nádob, včetně postarání se o květiny v průběhu svatebního dne, až po úklid a odvoz zapůjčených nádob. S AMMI jsou svatby pohádkou.

Při tvoření květinových dekorací do interiérů a exteriérů floristky z AMMI pracují s prostorem, kam budou dekorace umístěny. Využívají informací o daném místě, ale i společnosti, a tak jsou dekorace v souladu se značkou dané firmy, hotelu, restaurace, kavárny, či kanceláře, kde budou nějaký čas dekorace zkrášlovat prostředí a působit na zaměstnance, klienty či hosty. AMMI zajišťuje i pravidelnou dovážku čerstvých květin, což využívají zejména na recepcích, a v restauracích, kde si hosté vždy krásných čerstvých květin všimnou.

Kromě radostných událostí je součástí života i smrt. A tak v AMMI myslí i na pozůstalé a zaručují květinový servis včetně smutečních dekorací a kytic. Během Dušiček vytváří speciální katalog s věnci a dekoracemi, který usnadní výběr těchto věnců a dekorací.

Služby zážitkového květinového studia jsou obsáhlé a v každé oblasti si najdete to, co zrovna potřebujete, a to, čím sobě či někomu jinému můžete udělat radost. V AMMI se o vás skvěle postarají, dodají informace, poradí a můžete u nich načerpat přírodní krásu, uvolnění a klid. Studio AMMI najdete v Brně na Nejedlého 373/1. Své objednávky a dotazy směřujte na telefon: +420 739 887 166 nebo e-mail: info@ammi.cz. A spojte se s nimi na http://facebook.com/studioammi či https://www.instagram.com/studioammi/

A pokud při objednávce řeknete, že jste naši čtenáři, tak vás čeká malý dáreček v podobě 5% slevy.

Fotogalerie
8005 8006 8007 8008 8009 8010 8011

Další články z rubriky

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Na vlně audioknih