Magazín Elita

SIMONA STAŠOVÁ VYZRÁVÁ JAKO VÍNO

SIMONA STAŠOVÁ VYZRÁVÁ JAKO VÍNO

Simona Stašová je herečka nesporných kvalit a zaujme nejednoho muže, a to i o generaci mladší a není divu.

Sama však zastává názor, že skalpel je určen pro ženy nejdřív po sedmdesátce, a proto si začala před létem dopřávat neinvazivní kosmetické procedury. Chce si udržet mladistvý vzhled, ale skalpelu se vyhýbá obloukem. „Na operaci opravdu nechci, ale chci vypadat mladě, a to je problém, který teď za mě naštěstí řeší na Petra Clinic. Sídlí ve Vodičkově ulici, takže já to mám do divadla ABC pěšky tři minuty,“ vychvalovala si lokalitu kliniky Simona Stašová. S majitelkou kliniky Petrou Řehořkovou si prý padly do noty hned na první pohled. „Pro mě je jediná možnost, a to neinvazivní zkrášlování. Bez skalpelu. Nechci, aby se mi změnil výraz obličeje. Já chci jen dobře vypadat, ale určitě ne jinak,“ zdůraznila uvážlivě Simona Stašová.

Do Petra Clinic dochází herečka jednou, nebo někdy i dvakrát týdně. „Zaprvé si nechávám speciálním přístrojem zmírnit ty mé pytlíky pod očima a také se mi starají o podbradek, aby ho zpevnili. To jsou ty moje dvě hlavní obličejové partie, které potřebuji udržet v mladém stavu. Druhý zázrak, na který do Petra Clinic docházím, je přístroj na kolena. Tato procedura mi vyhovuje velmi, protože od podzimu do jara už nejezdím na kole a méně se pohybuji. Tento přístroj nahradí dvouhodinovou jízdu na kole, prokrví vazy na koleni a prokrví i všechny cévy a vy u toho jen klidně ležíte. To je celkem ideální přístroj pro lenochy, jako jsem já,“ smála se Simona Stašová, která prý ale na Petra Clinic využívá i další procedury jako profiradiolifting, kosmetickou péči v kombinaci s rostlinnými kmenovými buňkami, plazmalifting a dochází pravidelně také na epilaci.

Na klinice rovněž obdivuje to, že se jí tam dobře dýchá, protože všechna okna vedou do Františkánské zahrady. Simona Stašová totiž nemá ráda podzemí bez oken, nebo okna na rušnou ulici, kam jde kouř z výfuků. „Na Petra Clinic je čerstvý vzduch, a to byl také jeden z rozhodujících momentů při výběru kliniky. Velká terasa, kam si můžu jít po procedurách odpočinout do křesla nebo na lůžko, je také součástí komfortu, který nabízejí,“ vyzdvihovala zázemí noblesní kliniky, u které si váží hlavně vynikající paní doktorky a skvělým zacházením celého personálu.

Péči o svůj zevnějšek ale nenechává jen na odbornících. Nezahálí a i pro svou vitalitu a zdraví dělá, co může i sama. „Den začínám dvacetiminutovým cvičením doma na karimatce. Dívám se u toho na televizi, takže se při cvičení i zabavím. Musím ale říct, že si velmi racionálně vybírám i jídelníček. Vynechávám chleba a knedlíky a do svého týdenního jídelníčku zařazuji ryby, zeleninu, ovoce, vločky a luštěniny. Také denně jím rybí tuk v kapslích. Večer po představení si dám skleničku červeného vína a pak potřebuji svých sedm až osm hodin spánku,“ představila svůj denní rituál Simona Stašová.

Proto také obdivuje, že na Petra Clinic si klienti mohou v případě podstoupení náročnějšího zákroku v klidu a nerušeně odpočinout v laboratoři zdravého spánku, kde na ně čeká samostatný pokoj s pohodlným lůžkem. S Petrou si Simona Stašová natolik rozumí, že si po zákrocích vlezly do postele spolu a povídaly si tak, jak to ženské s oblibou dělají a náramně se u toho nasmály.

Foto: Lenka Žáčková a Petra Clinic

 

Fotogalerie
4948 4949 4950

Další články z rubriky

Včasné CT vyšetření může zachránit život. V brandýské nemocnici na CT nečekáte a žádanku můžete mít odkudkoliv

Včasné CT vyšetření může zachránit život. V brandýské nemocnici na CT nečekáte a žádanku můžete mít odkudkoliv

Zadýchávání může mít vážnou příčinu!

Zadýchávání může mít vážnou příčinu!

Spánek jako nejlepší ásana pro více energie

Spánek jako nejlepší ásana pro více energie

Je čas zasadit! Vyrobte jednoduchou velikonoční dekoraci

Je čas zasadit! Vyrobte jednoduchou velikonoční dekoraci

Pozor na časté mýty o pylových alergiích. Některé mohou komplikovat léčbu

Pozor na časté mýty o pylových alergiích. Některé mohou komplikovat léčbu