Magazín Elita

ZUZANA BELOHORCOVÁ SE NECHALA OVLIVNIT ZÁMOŘSKÝM TRENDEM

ZUZANA BELOHORCOVÁ SE NECHALA OVLIVNIT ZÁMOŘSKÝM TRENDEM

V USA se žije prostě jinak, přesvědčila se o tom i Zuzana Belohorcová, která žije se svojí rodinou v Miami.

I po dvou dětech má nádherné, plné, ale hlavně přírodní vnady, ale to některým tamním obyvatelům nepřipadne estetické. Přírodní prsa se totiž v USA příliš nenosí, a to Zuzanu neobdivuje jen její manžel, přesto se rozhodla pro trend, ke kterému mu ji v podstatě tlačila společnost, vylepšit si své krásné přírodní poprsí. Mít umělá, nebo jinak chirurgicky vylepšená prsa, je tam naprosto běžné. Pokud se najde žena, která má prsa přirozená, působí přinejmenším podivně.

A nejinak tomu je i v případě Zuzany Belohorcové. „Přijde mi ohromně vtipné, že v Čechách si na vás ukazují prstem, když umělá prsa máte a tady mě téměř nutí, abych si je nechala udělat. Ne proto, že bych to vyloženě potřebovala, ale protože proč se spokojit s dobrým, když to může být lepší,“ komentovala náhled lidí v Miami na chirurgicky vylepšená prsa Zuzana a pokračovala: „už několikrát se mi stalo, že se mě kamarádky ptaly, jestli mám umělá prsa, a když jsem řekla, že ne, vůbec nechápaly proč. Vždyť je má přeci každá. Tady to nikdo nebere jako něco nepřirozeného, zbytečného, či dokonce pohoršujícího, jako to je v Čechách. Muži tu respektují ženskou touhu být co možná nejkrásnější a podporují je v tom.“

Zuzana žije v Miami už dlouho, a proto na ni začínají mít místní “zvyklosti“ dopad. Se svým mužem se proto dohodli, že i přesto, že je Zuzka majitelkou hezkých prsou, nechá si je kosmeticky poupravit a nakonec i trochu přifouknout. Proto si Zuzka udělala výlet do Čech na kliniku Esthé, kde si nechala hrudník vylepšit implantáty Mentor, kterým klinika tolik věří a jejich dodavatel na ně poskytuje celoživotní záruku. „Myslím, že teď je ta správná doba. Jsem po dvou dětech, a jelikož mám krásný páreček, tak už další neplánuji. Žádná další zátěž už moje prsa tedy nečeká. Tak proč jim nepoděkovat za splnění mateřské úlohy právě tím, že je vrátím do původního stavu,“ smála se Zuzka.

Rozhodnutí Zuzky a jejího manžela komentoval i MUDr. Libor Kment z pražské kliniky plastické chirurgie Esthé, se kterým Zuzana zákrok konzultovala.„Zuzana má krásná a objemná prsa, a je s podivem, že i po dvou dětech si takto velké poprsí zachovalo pěkný tvar.Když už jí MUDr. Kment od operace neodradil, doporučoval ji jen modelaci už tak objemných prsů. Zuzka se přesto rozhodla pro modelaci, ale i pro zvětšení o 200 mililitrové silikonové implantáty, což je zvětšení o necelé číslo, anebo maximálně o jedno číslo. Zuzka bude mít tedy krásná přirozená “déčka“.

Klinika Esthé patří mezi přední české kliniky plastické chirurgie, a proto se Zuzana rozhodla svěřit svůj hrudník do rukou právě MUDr. Kmentovi. Se svým rozhodnutím a s operací si musela Zuzana trochu pospíšit, protože se už chystá zpět do Miami. Její manžel Vlasta, který se na prsa těší asi víc, než Zuzka, už do Miami odletěl, tak v podstatě je v očekávání výsledku zkrášlovací operace své ženy, na který se jistě, jako muž, velice těší.

Foto: Esthé

www.esthe-plastika.cz,

Fotogalerie
4696 4697 4698

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih