Magazín Elita

IVA KUBELKOVÁ OPĚT TVÁŘÍ DERMACOLU!

IVA KUBELKOVÁ OPĚT TVÁŘÍ DERMACOLU!

Není zvykem, aby se Dermacol vracel ke svým předešlým tvářím. Snaží se jít s nejnovějšími trendy a své tváře obměňuje tak, jak si veřejnost, období a situace žádá. Ivu Kubelkovou oslovila značka znovu, značí, že se spolupráce s Ivou osvědčila. Stejně jako Zdeňka Žádníková Volencová, která je tváří Dermacolu už téměř 10 let. 

„Tváří Dermacolu jsem už v minulosti byla, ale po určité době smlouva skončila a my se v dobrém rozešli. Mezitím bylo tváří mnoho jiných krásných žen, které Dermacol oslovil a teď se opět vrací ke mně. Na jak dlouho, to ukáže čas,“ nechala se slyšet Iva Kubelková.

Své opětovné spojení se značkou oznámila Iva Kubelková na otevření nové prodejny Dermacol v obchodním centru Quadrio, kde společně s Gabrielou Soukalovou přítomným nastínily, jak se vyrábí kosmetika. Obě krásky se stylizovaly do rolí cukrářek, které z dostupných surovin připravovaly kosmetické pochoutky. Iva vysvětlila a ukázala, jak se dělá Dermacol Hyaluron Therapy remodelační krém, Gábina umíchala lanýžový hydratační make-up. Obrovský šok všem způsobily, když v závěru vzaly cukrářky lžičku a obsah kelímku s krémem snědly! Kelímek však už neobsahoval kosmetiku, ale vynikající panna cottu. Všichni se upřímně zasmáli a za chvíli byla v nové prodejně vidět skupina lidí, která (pro kolemjdoucí) z nepochopitelných důvodů vyprazdňovala lžičkami obsahy kelímků s krémy.

V této prodejně nenajdete znuděně postávající prodavačky, které už se nemohou dočkat na konec směny, ale krásné mladé dívky, které mají svou práci rády a jsou opravdové kosmetické odbornice. „Mojí představou je, aby byl pro každou ženu nákup spojen s příjemným zážitkem. Všichni naši prodávající jsou zároveň školenými vizážisty, kteří jsou schopni zákaznicím odborně poradit a poskytnout pomoc při aplikaci,“ vysvětlila Věra Komárová, ředitelka marketingu a strategie společnosti Dermacol. To je výborný krok kupředu, protože málokterá žena je schopna správně stanovit, který produkt je pro ni vhodný.

Na kvalitní věci má Iva Kubelková jednoduše čich. Dlouho vybírá, ale když už si vybere, jde o atraktivní produkt, který má výsledky a je mu pak věrná dlouho. „Na Dermacolu si nejvíc vážím toho, že je to česká značka, která jde s dobou a má stále úspěch. Aby se přizpůsobila trendům, neustále se vyvíjí a vymýšlí nové věci. Nabízí skvělou dekorativní i pleťovou kosmetiku, která se mi osvědčila a ráda ji používám. No, a právě proto jsem opět tváří,“ jak jednoduché, že? Těžko říci, jestli je Iva Kubelková tak krásná kvůli tomu, že je věrná této značce, nebo jestli si Dermacol zvolil Ivu proto, že je tak krásná.

Velký vliv na opětovnou spolupráci měl obrovský úspěch Ivy na reklamách Dermacolu v arabských zemích, kde lehce zahalená a stylizovaná do zdejšího folkloru připomínala místní krásky. Málokdo také ví, že Dermacol se prodává již ve více než 40 zemích světa, a tím se může málokterá česká značka pochlubit.

To, že se jedná o český výrobek světové kvality, oceňuje i Zdeňka Žádníková Volencová, která akci moderovala. „Jsem patriot a jsem ráda, že mám možnost spolupracovat s Dermacolem už tak dlouhou dobu. Řekněte mi, jaká jiná česká kosmetická značka je schopna se dlouhodobě vyrovnávat svou kvalitou i zahraničním produktům? A proto jsem tváří právě Dermacolu,“ uvedla Zdeňka.

Pokud jde Iva Kubelková na veřejnou akci, samozřejmě se nalíčí, aby ukázala svou tvář v tom nejlepším světle. Ale v soukromí to prý nepřehání. „Určitě to není tak, že když jsem teď opět tváří, tak první co doma udělám, když vstanu, je, že se běžím líčit. Mám dvě děti a ty jsou pro mě v soukromí důležitější, než nalíčená tvář,“ svěřila se s výrazem milující mámy Iva Kubelková. „Když už se ale líčím, líčím se sama. Myslím, že už to mám docela odkoukané,“ dodala.

 

To krásná biatlonistka Gabriela Soukalová se prý líčí ráda při každé příležitosti, a to každý den. „Líčím se dokonce i na každý svůj závod a věřím, že kdybych to neudělala, tak mi to nepůjde. Make-up, stíny, řasenka vydrží i když chumelí, fouká vítr, prší. Vybírám si ty produkty od Dermacolu, které mám otestované, většinou ty voděodolné, a opravdu mi to vydrží až do cílové rovinky. Já to beru tak, že líčení by mělo být nedílnou součástí každé ženy a já osobně bych se bez něj necítila ve své kůži,“ těžko říct, kde bere Gábina čas na to se líčit a současně být schopna, jakožto česká reprezentantka v biatlonu a dvojnásobná stříbrná medailistka ze ZOH 2014, trénovat na další sezónu.

Gábina si považuje za obrovskou čest, že ji, jakožto vrcholovou sportovkyni, oslovila kosmetická značka. „Velmi mě překvapilo, potěšilo a zároveň mi polichotilo, že mě Dermacol oslovil. Většinou si takovéto firmy vybírají modelky, což já rozhodně nejsem. Sen, který se zdá nejedné dívce, se tak splnil mě a já si toho moc vážím,“ dojatě přiznala Gabriela Soukalová. „Když mám občas dny, kdy se necítím dobře a sebevědomě, vzpomenu si na to, že dělám reklamu na řasenku a lanýžový make-up. To mi vždycky zlepší náladu,“ dodala Gábina.

Více informací a společnosti a nové prodejně najdete na stránkách: www.dermacol.cz

Foto: Dermacol  a Lenka Žáčková

Fotogalerie
2643

Další články z rubriky

Vibrační plošina Galileo dává sílu do pohybu a pomáhá handicapovaným dětem udělat první krůčky

Vibrační plošina Galileo dává sílu do pohybu a pomáhá handicapovaným dětem udělat první krůčky

Velikonoce jsou jedním z hlavních křesťanských svátků

Velikonoce jsou jedním z hlavních křesťanských svátků

Michaela Gemrotová připravuje sólovou desku. Prvním singlem je píseň věnovaná dceři Anežce

Michaela Gemrotová připravuje sólovou desku. Prvním singlem je píseň věnovaná dceři Anežce

Film VÝJIMEČNÝ STAV s Ondřejem Vetchým je o dezinformacích, které hýbou světem

Film VÝJIMEČNÝ STAV s Ondřejem Vetchým je o dezinformacích, které hýbou světem

V Praze povědomí o autismu podpoří charitativním během

V Praze povědomí o autismu podpoří charitativním během