Magazín Elita

MISTRYNĚ RECESE MARIE POJKAROVÁ NIKDY NEZAHÁLÍ

MISTRYNĚ RECESE MARIE POJKAROVÁ NIKDY NEZAHÁLÍ

Dnes již nikdo nepochybuje, že country zpěvačka Marie Pojkarová je skutečnou recesistkou a internetovou celebritou českého showbyznisu.  Nezahálela ani v těchto parných dnech a pilně se připravovala na další svoji vylomeninku  věnovanou svým příznivcům a internetovým fajnšmekrům. Po kontroverzním klipu k písni "Zlomené city", kde hrál hlavní roli osudem zkoušený producent a moderátor Jiří Pomeje, je na řadě nový počin s názvem "Až tě uvidí".

Tentokráte se nechal zlákat Josef Alois Náhlovský a také Václav Upír Krejčí.  Na to komu, kterému z mužů by dala Marie přednost, odpověděla: "Mě se teda jako chlap mnohem víc líbí Upír, protože na mě působí přece jenom o trochu spořádaněji, než Pepíček Náhlovský. Pepíček je prostě takovej zvláštní chlap, vlastně je to na něm i vidět. Vlastně ani nevím, jestli má nějakou partnerku", poznamenala Marie na adresu svých kolegů, kterým je rozhodně recesistické také velice blízká.
Klip se natáčel na vyhlášeném Ranchi u Karla poblíž Neratovic. "Včera jsme celý den natáčeli v pražském ateliéru a jako na potvoru bylo venku nádherně. Dnes je škaredě, že by ani psa nevyhnal a my točíme venku!", láteřila zpěvačka, která do nového videoklipu obsadila také sedmnáctiletou dceru Petru. Vedle tohoto mladého hříběte se v klipu objeví i Maruščin dobrý kamarád – zpívající spisovatel Richard Sacher.

Po Vlastimilovi Harapesovi, Robertu Rosenbergovi a Jirkovi Pomeje má tak Pojkarová skalp dalších dvou mužských celebrit, které se jí podařilo obsadit do svého westernového písničkového videa. Trumfne však někdo někdy zatím nejpopulárnější ošatku se štěňátky, kterou proslavila píseň Pejskové se koušou? Spojí se někdy umělecky Pojkarová také se s ženou nebo bude vždy dávat přednost jenom mužům? Zodpovězení těchto otázek zatím přenecháme tajemné budoucnosti!

Zdroj foto: Karel Pepperný – Ranch u Karla

-lz-

Fotogalerie
1454 1455 1456

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih