Magazín Elita

MISS KATEŘINA SOKOLOVÁ FOTILA POLONAHÁ

MISS KATEŘINA SOKOLOVÁ FOTILA POLONAHÁ

Miss ČR 2007 a modelka Kateřina Sokolová nafotila v Itálii fotografie pro celosvětovou kampaň prestižní kosmetické značky Pevonia Botanica, jejíž tváří je v České republice herečka Dana Morávková. Fotografie z této kampaně se objevily ve vybraných časopisech po celém světě.

Na fotografování v italském lázeňském městečku Salsomaggiore byla Katka vybrána prostřednictvím své italské agentury. Fotky jsou opravdu krásné, ale jak Katka přiznala, jednalo se o jedno z nejnáročnějších focení, co kdy absolvovala.

„Fotilo se dva dny v kuse ve starých lázních, ve kterých jsme byli jen my, takže se tam vůbec netopilo. Myslela jsem, že tam umrznu. Většinou jsem byla zabalená jen do šátku a v horším případě jsem fotila polonahá. Vzhledem k tomu, že šlo o fotografování nových kosmetických produktů značky Pevonia Botanica, byla jsem navíc natřená buď krémem, nebo maskou. I přes veškerou náročnost focení si však myslím, že výsledek stojí za to,“ řekla Katka.

Že se jednalo o velké focení, potvrzuje i fakt, že byl tým složen z opravdových profesionálů. O vlasy se Katce staral britský kadeřník (s Katkou na fotografii), který česal hvězdy jako je například Pamela Anderson. Supervizorem celého focení byl Alberto Nodolini, bývalý ředitel italského módního magazínu Vogue. „Jsem moc ráda, že jsem mohla spolupracovat s takovými zkušenými profesionály. Když jsem zjistila, že supervizorem je bývalý ředitel italského Vogue, byla jsem upřímně nadšená. Všichni byli moc milí,“ řekla Katka. „Vůbec jsem nevěděla, kdy tato kampaň přesně startuje. Když jsem se pak jednoho dne vracela z dovolené z Thajska, objevila jsem náhodou svoji fotku v časopise na palubě letadla, které letělo z ostrova Koh Samui do Bangkoku. To mi přišlo docela vtipné, najít se úplně náhodou v časopise v letadle v Asii,“ dodala Katka.

Přítel Robert Hájek s Katkou na focení nebyl, ale k fotografiím tohoto typu nic nenamítá. Ví, že se jednalo o focení velmi krásných a vkusných fotografií a to, že na nich je Katka i trochu poodhalená bylo součástí konceptu této kampaně. „Já osobně jsem se nestyděla. Věděla jsem, že nic nebude vidět a že se mnou spolupracují velcí profesionálové, takže z toho nemůže vzejít nic nevkusného. Spíše jsem bojovala se zimou,“ říká Katka. Fotky z backstage pořídila mobilem produkční tohoto focení.

Kateřina stihla tento měsíc i odpromovat na Vysoké škole obchodní (titul Bc.), takže jí momentálně v cestování nic nebrání. „Teď mám od školy klid až do září, kdy nastupuji na magisterské studium, takže se chci naplno věnovat modelingu. Na začátku května poletím na týden do Paříže, kde jsem ještě v rámci modelingu nikdy nebyla, takže jsem zvědavá, jak se mi tam bude dařit. Potom se chystám opět do Milána. V Čechách pracuji minimálně,“ uvedla Katka.

Zdroj: Orca s.r.o. (TZ)

Foto: archiv Katky Sokolové

Fotogalerie
1421 1422 1423

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih