Magazín Elita

Fazolová pomazánka s rajčaty

Fazolová pomazánka s rajčaty

Netradiční pomazánku skvělé chuti připravíte překvapivě z fazolí.

Ingredience:

  • 200 g konzervovaných bio fazolí BIOLINIE
  • ½ menšího až středně velkého rajčete – 40 g 
  • 6 kousků sušených rajčat – 23 g
  • 1 lžíce balzamikového octa
  • 2 lžíce bio olivového oleje BIOLINIE
  • 7 listů bazalky
  • Pár snítek tymiánu
  • Sůl
  • Čerstvě mletý pepř

Postup:

  1. Fazole propláchněte vodou a sceďte. Přendejte do mísy. 
  2. Rajče i sušená rajčata nakrájejte na menší kusy. Přidejte k fazolím. Zalijte balzamikovým octem a olejem a rozmixujte.
  3. Dochuťte najemno nasekanými bylinkami, solí a pepřem.

 


Další články z rubriky

Jan Horák otevírá Reason: restauraci, kde vše má svůj důvod

Jan Horák otevírá Reason: restauraci, kde vše má svůj důvod

Novinka s chutí červených pomerančů, to je TEEKANNE Mediterranean Red Orange

Novinka s chutí červených pomerančů, to je TEEKANNE Mediterranean Red Orange

Starej Dobrej Gin: Když se rodinný lihovar spojí s hudební scénou

Starej Dobrej Gin: Když se rodinný lihovar spojí s hudební scénou

Pečivo, které zpříjemní školní rána: křupavé domácí kaiserky

Pečivo, které zpříjemní školní rána: křupavé domácí kaiserky

Podzimní únik do Andalusie: Proč je obytňák ideální volba

Podzimní únik do Andalusie: Proč je obytňák ideální volba

Empowering women mentoring