Magazín Elita

Venku je chladno, ale v zimní kolekci Columbia udrží vaše teplo zlato

Venku je chladno, ale v zimní kolekci Columbia udrží vaše teplo zlato

Aby vám v zimě nebylo za žádných okolností chladno, vyplatí se vybrat si oblečení, především zimní bundy, boty, ale i doplňky, které jsou vybaveny technologiemi, díky nimž budete v teple i suchu. Značka Columbia patři mezi špičku outdoorového a sportovního oblečení, průkopníky inovací a moderních technologií, za něž získala i řadu ocenění. 

Termoreflexní technologie Columbie Omni-Heat se stala legendární a je doslova DNA zimních kolekcí této renomované značky. Napříč kolekcí letos expanduje nejnovější špičková technologie Columbia Omni-Heat Infinity. Prodyšná termoreflexní podšívka se zlatými metalickými tečkami poskytuje až o 40 % více tepla. Se zateplením kombinujícím různé formy a úrovně recyklované syntetické nebo RSD péřové výplně tak Columbia poskytuje maximální výběr i komfort neobjemných lehkých a zároveň teplých bund. Technologie Columbia Omni-Heat a Omni-Heat Infinity jsou zastoupeny v široké škále bund, funkčních mikin či spodním prádle, v čepicích, rukavicích i obuvi.

Letošní novinkou je univerzální zimní bunda Columbia Arch Rock Double Wall Elite, která nabízí hned dvojí ochranu. Své majitele totiž dokonale ochrání díky syntetické péřové výplni a pokročilé termoreflexní technologii Columbia Omni-Heat Infinity před zimou a díky vrstvené konstrukci Double Wall i před větrem. Bunda je voděodolná, disponuje nastavitelnou kapucí, chráničem brady, náprsními i bočními kapsami na zip a nastavitelným stahovacím lemem. K dispozici je v pánské i dámské verzi a několika atraktivních všem, kdo tráví hodně času venku, ať už v rámci práce nebo odpočinku. Kolekce Columbia nabízí skutečně velký výběr teplých nepromokavých zimních bund, parek a kabátů pro muže i ženy, které jsou stylové a zároveň dokonale své majitele ochrání. Celá kolekce je barevně sladěna, a to včetně široké škály doplňků. Dokonalé teplo od hlavy až skoro ke kotníkům zajistí všem zimomřivým dívkám a ženám dlouhý prošívaný kabát Columbia Pike Lake II Long s nadčasovým designem. Je ideální pro každodenní městský život. Termoreflexní podšívka Omni-Heat a účinná tepelná izolace ze 100% recyklovaného polyesteru spolu s vodoodpudivou povrchovou úpravou, nastavitelnou kapucí, elastickými manžetami a možností stažení v pase nepropustí teplo ven. Zároveň nepustí vlhko a zimu k tělu. Pro komfortnější nošení nechybí dvousměrný zip, postranní zipy ve spodní části. Velké oblibě se těší i nová technologie Columbia Omni-Heat Helix poskytující efektivnější management tepla. Jedná se o vzor pěnových termoreflexních polštářků ve tvaru šestiúhelníků, které efektivně řídí cirkulaci tepla u těla, prodyšnost i vlhkost při aktivitách v chladném počasí. Technologii Omni-Heat Helix naleznete na rubu spodních a středních vrstev oblečení, ale také v čepicích či rukavicích. Letošní novinkou v kolekci je technická fleecová bunda Columbia Outdoor Tracks. Ta je k dispozici v pánské verzi dlouhým zipem vysokým límcem i kapucí nebo v dámské verzi s polovičním zipem. Je ideální střední vrstvou oblečení pro zimní trek, skialpy a další oblíbené zimní sporty.

V kolekci samozřejmě nechybí ani stylové teplé zimní boty. Např. dámské módní a zároveň funkční boty Columbia Moritza Shield, kteréudrží své majitelky v pohodlí za každého počasí. Hodí se na zimní procházky po městě i do hor. Kombinují voděodolný semišový svršek s gumou. Tepelná izolace a reflexní podšívka Omni-Heat zajistí teplo, polstrovaná mezipodešev Techlitemá vynikající odpružení kroku a trakční podešev Omni-Grip poskytne skvělou přilnavost v kluzkém terénu. K dispozici jsou v několika barevných variantách.

Zimní kolekci Columbia zakoupíte ve značkových prodejnách Columbia (OC Letňany - Praha 9, OC Šantovka - Olomouc, OC Olympia - Brno), řetězcích Sportisimo a vybraných prodejnách Rock Point, ale také v řadě dalších e-shopů jako například www.sportvision.cz, www.sportovna.cz, www.4camping.cz, www.sportisimo.cz/columbia.cz, www.rockpoint.cz, www.zoot.cz.

Fotogalerie
18974 18975 18977 18978 18980

Další články z rubriky

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Na vlně audioknih