Magazín Elita

Stírací losy jsou hitem Vánoc, pořídíte je v trafice i na Rohlik.cz

Stírací losy jsou hitem Vánoc, pořídíte je v trafice i na Rohlik.cz

Stírací losy jsou dárky, které nabízí vtip, prostor pro kreativitu a možnou výhru, jsou nově k dostání i na Rohlik.cz. Společnost Sazka u příležitosti letošního adventu a Vánoc vydává navíc dvě nové emise a tři tradiční emise v novém designu. Vedle losů Zlatá šupina a Zlaté prasátko je k dispozici také víceúčelové Vánoční přání. V období před Mikulášem se těší oblibě stírací Adventní kalendář, k němuž letos přibude nová varianta.

„Kalendáře se stíracími políčky často kupují lidé jako mikulášskou nadílku pro své již odrostlé potomky. Klasické pojetí s 24 okénky jsme rozšířili o Sváteční kalendář, který odpočítává dny až do Silvestra. Skvěle se tak hodí i jako vánoční dárek, který s sebou vezmete na návštěvu příbuzných během svátků,“ vysvětluje Eva Nováková, Senior Brand Manager ze společnosti Sazka.

Úspory jdou ruku v ruce s kreativitou

Domácnosti hledají, kde by ještě ušetřily, touha obdarovat blízké je ale obvykle silnější. „I s malým dárkem se dá udělat velká paráda, když jej kreativně zabalíte. Vzniknout může něco vtipného, dojemného, určeného přesně na míru obdarovanému. U Čechů má dlouhodobě velký úspěch vymýšlení přáníčka, kdy se místo napsání určitých slov na papír nalepí například losy a vytvoří jedinečný vzkaz. Například Mám pro tebe jedno Vánoční přání, ať se v příštím roce máš jako Zlaté prasátko. Letošním hitem bude balení dárků formou vánoční koule, na způsob tzv. Saran Wrap Game, kdy se kolem dárečku postupně namotává fólie a mezi jednotlivé vrstvy se schovávají losy, sladkosti a další drobnosti. Z rozbalování se pak stává nezapomenutelný zážitek,“ prozrazuje Vladimíra Duchoňová, která na Instagramu a TikToku pod jménem @vladkaaad inspiruje téměř 600 tisíc sledujících.

Stírací losy z vánočního portfolia Sazky jsou i dobrou příležitostí, jak umocnit sváteční atmosféru. „Tradiční šupinu z kapra, kterého v některých domácnostech střídá vepřový řízek, lze pod talířem na slavnostně prostřené tabuli skvěle nahradit Zlatou šupinou. Se Zlatým prasátkem mohou dospělí znovu zažívat nadšené očekávání s překvapením,“ dodává Eva Nováková.

Koupit losy je letos ještě snazší

Cenové rozpětí losů se pohybuje od 30 Kč do 500 Kč, hlavní výhry pak od 30 000 Kč do 5 000 000 Kč. Zakoupit se dají na poštách, v trafikách, v některých samoobsluhách a benzinových pumpách a nově také pohodlně online spolu s nákupy na Rohlik.cz.

Adventní kalendář

Adventní kalendáře již dávno nejsou jen výsadou dětských mikulášských balíčků, stále častější jsou také jejich varianty pro dospělé. V nich najdete leccos: od výběrových čajů, přes alkohol, až po kosmetiku. Pokud však chcete vsadit na neutrální variantu, s níž se trefíte do vkusu každému, Sazka Adventní kalendář s vůní perníčku je tou pravou volbou, která může přinést výhru sladší než čokoláda. Doporučená cena: 250 Kč

Sváteční kalendář

Svátky nekončí Štědrým dnem – odpočítávat konec roku lze se Svátečním kalendářem celý prosinec. Šancí na výhru je ve Svátečním kalendáři celkem 31 a pod jeho políčky se může ukrývat výhra až pět milionů korun. Svátečním kalendářem uděláte radost zejména vašim dospělým potomkům, kteří se kromě tradičních Vánoc těší hlavně na oslavy příchodu nového roku. Hodit se navíc může i pro případy, kdy vánoční dárek předáváte opožděně až po vánočních svátcích.

Doporučená cena: 500 Kč

Vánoční přání

Přemýšlíte, jak svým blízkým popřát krásné svátky originálnějším způsobem než jenom textovou zprávou nebo e-mailem? Vánoční přání od Sazky má prostor pro osobní vzkaz, vejde se do běžné obálky a nabízí až milionové výhry. Stojí přitom skoro stejně jako tradiční přáníčko z papírnictví.

Doporučená cena: 100 Kč

Zlaté prasátko

Kdekdo by chtěl spatřit zlaté prasátko pro štěstí, ale už málokomu se chce na Štědrý den držet půst. Zlaté prasátko lze partnerovi nebo rodičům schovat pod cukroví nebo k chlebíčkům, kolegům v práci zase třeba pod klávesnici. Los Zlaté prasátko od Sazky skrývá 24 tučných výher v hodnotě 88 000 korun.

Doporučená cena: 50 Kč

Zlatá šupina

Zlatá šupina pod talíř, aby se nás i v příštím roce držely peníze, je známou tradicí. Co ale kdyby zlatá šupina mohla nějaké peníze dokonce rovnou přinést? Každý los Zlatá šupina od Sazky ukrývá pod stíracím polem originální poselství do nového roku a třicet výher v hodnotě 30 000 korun. Stejně jako pod talířem umí Zlatá šupina udělat parádu také jako originální jmenovka na dárek.

Doporučená cena: 30 Kč


Další články z rubriky

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Na vlně audioknih