Magazín Elita

Nadělte letos pod stromeček kvalitní péči o pleť

Nadělte letos pod stromeček kvalitní péči o pleť

Souhlasíme s tím, že Vánoce jsou hlavně časem pohody a krásných okamžiků strávených s rodinou. Dárky k nim ale neodmyslitelně patří. Nestresujte se letos s jejich vymýšlením a sáhněte na jistotu po dárkových sadách, jež jsou plné kvalitní kosmetiky.

Darujte letos svým blízkým něco, co je nejen potěší, ale zároveň to dokonale zužitkují. Vyberte některý z našich vánočních balíčků, nechte si do dárkové krabice zabalit kosmetiku podle vašich představ nebo zvolte dárkový poukaz. Můžeme vás ujistit, že ani s jedním z těchto dárků nemůžete udělat chybu.

Dárkový set péče o aknózní a citlivou pleť JEU’DEMEURE

Přípravky řady AC CONTROL od JEU'DEMEURE šetrně snižují podráždění pleti, působí antibakteriálně a posilují vnější ochrannou bariéru pokožky. Dárkový balíček obsahuje:

  • Gelová emulze (125 ml) pro jemné odstranění přebytečného mazu, dekorativní kosmetiky a nečistot z pleti.
  • Lehký gel (75 ml) pro okamžité zklidnění problematické pleti. Snižuje projevy akné i zarudnutí pleti, působí antibakteriálně a posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky.
  • Nemastný krém (50 ml) má jemnou texturu, proto pleť nezatíží, zároveň jí však dodá hloubkovou hydrataci a působí preventivně proti vzniku akné.

Dárkový set péče o aknózní a citlivou pleť JEU’DEMEURE: 1.599 Kč.

Dárkový set pro depigmentaci HUBISLAB

Kombinace produktů z řady Derma Max a Ampoule dodává pokožce obličeje potřebnou hydrataci a vitamíny. Díky tomu sjednocuje tón pleti, zároveň podporuje její elasticitu a zanechává ji mladistvě zářivou.

  • Depigmentační krém (50 g) má sametově hebkou konzistenci, která se postará o okamžitý bělící účinek, vydatnou hydrataci, obnovu elasticity a vyhlazení vrásek.
  • Bělící sérum (50 ml) obsahuje vysoký podíl vitamínu C, díky čemuž se při pravidelné používání postará o sjednocení tónu pleti, hloubkovou hydrataci, odstranění pigmentových skvrn a prevenci vzniku nových.

Dárkový set pro depigmentaci HUBISLAB: 1.599 Kč.

Dárkový set intenzivní péče proti vráskám JEUDÉRM EXPERT

Řada Reform Age od JEUDÉRM EXPERT je založena na vysoké koncentraci peptidů, proto intenzivně působí proti předčasnému stárnutí, má viditelný liftingový efekt a zároveň se postará o hydrataci pleti. Dárkový balíček obsahuje:

  • Výživný krém (50 ml) stimuluje produkci kolagenu, díky čemuž zpomaluje stárnutí, zanechává pleť vyhlazenou, vyživenou a vláčnou.
  • Čisticí pěna (150 ml) odstraňuje z hloubky pórů přebytečný kožní maz, nečistoty i make-up, díky peptidům a prebiotikům však nenarušuje rovnováhu pokožky.
  • Omlazující tonikum (150 ml) obsahuje vysoký podíl kyseliny hyaluronové, peptidů a kolagenu, proto pleť omlazuje a obnovuje její rovnováhu.

Dárkový set intenzivní péče proti vráskám JEUDÉRM EXPERT: 1.899 Kč.

Dárkový set pro zklidnění pleti HUBISLAB & VRANG

Dárkový set je určen pro pokožku, kterou trápí nedokonalosti, potřebuje zklidnit, hydratovat, sjednotit a také vyhladit vrásky. Dárkový balíček obsahuje:

  • Ampule s 60% Tea Tree Complexem (50 ml) reguluje tvorbu kožního mazu a současně udržuje pokožku optimálně hydratovanou. Zklidňuje podráždění, chrání pleť před vnějšími vlivy a okamžitě obnovuje narušenou kožní bariéru.
  • Kosmetický přístroj VRANG využívá LED světlo, galvanickou technologii a vibrace. Díky těmto funkcím snižuje viditelnost vrásek a pomáhá předcházet vzniku nových, hloubkově čistí póry, odstraňuje pigmentové skvrny, sjednocuje tón pleti a prokrvuje pokožku.

Dárkový set pro zklidnění pleti HUBISLAB & VRANG: 2.449 Kč.

Dárkový set pro pleť bez vrásek JEU’DEMEURE

Řada Collagen Germinating Peptide Series od JEU'DEMEURE je postavena na vysoké koncentraci peptidů, jež stimulují produkci kolagenu a elastinu v pokožce, vyhlazují jemné vrásky a urychlují regeneraci. Dárkový balíček obsahuje:

  • Kolagenový toner (125 ml) je nabitý živinami, jež se postarají o dlouhodobou hydrataci, zklidní pleť a zároveň ji mladistvě rozjasní.
  • Peptidová ampule (30 ml) příjemně tonizuje pleť, podporuje její elasticitu, rozjasňuje ji, snižuje výskyt vrásek a zároveň ji připraví na další péči.
  • Krém proti vráskám (50 ml) má lehkou konzistenci, přesto dodává pleti vydatnou dávku živin. Ty zlepšují její pružnost, snižují viditelnost vrásek i zarudnutí, zklidňují pokožku a sjednocují její tón.

Dárkový set pro pleť bez vrásek JEU’DEMEURE: 1.999 Kč.

Dárkový set pro posílení pleti s probiotiky JEUDÉRM EXPERT

Kombinace produktů z řady Megapolis a Adaptive Skin je určena pro pokožku, která potřebuje posílit, hydratovat, rozjasnit a dodat značnou dávku vitamínů i dalších důležitých živin. Dárkový balíček obsahuje:

  • Krém pro namáhanou pleť (150 ml) má jemnou texturu a výživné složení, díky kterému chrání pokožku před nepříznivými vlivy zvenčí, dodává jí vitalitu a svěžest.
  • Hydratační pleťový toner (250 ml) má gelovou konzistenci, jež pokožku vyživuje, hydratuje, revitalizuje, zlepšuje její pružnost, posiluje regeneraci a také ji připravuje na použití další péče.
  • Posilující krém (50 ml) má lehkou gelovou konzistenci, která se postará o posílení přirozené obranyschopnosti pokožky, její regeneraci i osvěžení.

Dárkový set pro posílení pleti s probiotiky JEUDÉRM EXPERT: 1.849 Kč.

Dárkový set na přání

Netrefili jsme se do potřeb vašich blízkých nebo víte, že dávají přednost jiným našim produktům? Sestavte si dárkový balíček podle sebe.

  • vyberte si libovolný počet produktů,
  • zvolte si jednu ze dvou velikostí krabic a jednu ze tří barevných variant,
  • zabalení produktů můžete nechat kompletně na nás a my vám zašleme krásně připravený dárek nebo vám pošleme samostatně krabici, produkty a o kompletaci se postaráte sami.

Cena dárkového setu závisí na vybraných produktech.

Dárkový poukaz

Pokud nemáte tušení, jaký produkt z naší nabídky by vaše blízké potěšil nebo jste si vzpomněli na poslední chvíli, sáhněte po elektronické dárkovém poukazu.

Ten si můžete okamžitě vytisknout nebo obdarovaného potěšit na dálku, například prostřednictvím e-mailu.

Dárkový poukaz můžete zakoupit v hodnotě: 500 Kč, 1.000 Kč, 1.500 Kč a 2.000 Kč.

Fotogalerie
18806 18807

Další články z rubriky

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Na vlně audioknih