Magazín Elita

Duševní pohodu můžete vyvážit v přírodě, když budete teple oblečení

Duševní pohodu můžete vyvážit v přírodě, když budete teple oblečení

Značka Columbia Sportswear přichází letošní podzim s ucelenou kolekcí, která vás obleče do rozmarů podzimního počasí od hlavy k patě. Díky řadě oceňovaných technologií vás tak ochrání před deštěm, větrem i chladem bez jakéhokoliv kompromisu. Vy se naopak budete moci věnovat toulkám v přírodě, po horách či v lese a čerpat z přírody sílu a duševní pohodu. Ta je ideální pro všechny věkové skupiny a velmi prospívá duševnímu i fyzickému zdraví. Je prokázáno, že pobyt v přírodě má blahodárné účinky na psychickou i fyzickou kondici. I proto roste popularita hiků a horských treků. I nevyzpytatelný podzim má své neopakovatelné kouzlo, ale je potřeba se vybavit správným oblečení a obuví, které vás ochrání. Není totiž špatné počasí, jen špatné oblečení.

Na podzimní toulky přírodou je ideální oblečení vrstvit, abyste mohli lépe reagovat na měnící se teplotu a počasí. Využijte technické materiály, které vám zajistí prodyšnost, nepromokavost a teplo, ale zároveň neprofouknou. Jako mezivrstva je ideální fleecová bunda, na kterou stačí pak lehká voděodolná větrovka nebo lehce zateplená bunda využívající například i termoreflexní technologie Columbia Omni-Heat. Bundy volte lehké, neobjemné a pohodlně sbalitelné třeba do kapsy bundy. Oblíbené jsou i zateplené vesty nebo hybridní bundy.  To vše naleznete v nové podzimní kolekci outdoorového experta – značky Columbia, která nabízí např. špičkovou voděodolnou technologii OutDry, kterou oceníte u oblečení, ale zejména pak u obuvi. Kromě funkčnosti se kolekce pyšní propracovanými střihy, atraktivními barvami a vzory, které lze skvěle sladit do stylového dámského i pánského outfitu s doplňky, od hlavy k patě.

 

Letošní novinkou v kolekci je technická fleecová bunda Columbia Outdoor Tracks. Ta je k dispozici v pánské verzi s kapucou a dlouhým zipem nebo v dámské verzi s polovičním zipem a vysokým límcem. Vnitřní strana bundy je vybavena technologií Omni-HEAT™ Helix, která poskytuje účinnou tepelnou izolaci a díky vzoru pěnových termoreflexních polštářků ve tvaru šestiúhelníků efektivně řídí cirkulaci tepla u těla, prodyšnost a sucho při aktivitách v chladném počasí. Elastické manžety zajišťují dokonalé přizpůsobení a zároveň zabraňují pronikání chladu. Bunda je lehká, ale teplá a může být i ideální střední vrstvou.

Pro podzimní hike, toulky po horách a přírodou, je zásadní správná turistická obuv. Tou je nový model boty Columbia Facet™ 75 Alpha Outdry. Tato nepromokavá lehká bota kombinuje módní design s pokrokovými technologiemi a díky tomu je vhodná do každého terénu a počasí. Odolný bezešvý zcela nepromokavý svršek Facet™ 75 Alpha Outdry fixuje střední část chodidla a poskytuje tak ochranu a kontrolu kroku. Technologie Columbia Navic Fit System a Heel Clip zajišťuje výjimečnou stabilitu chodidla v jakémkoli terénu. Inovovaná mezipodešev TechLite Plush s citlivou, ultralehkou pěnou poskytuje maximální odpružení a vysokou návratnost energie. Zvýšená konstrukce mezipodešve pak umožňuje chodidlu plynulý a stabilní přechod od paty k palci. Speciální podrážka Adapt Trax má vynikající trakcí za mokra i sucha. Poskytuje tak výjimečnou přilnavost a stabilitu na měnícím se nerovném náročném povrchu. K dispozici je v pánské i dámské variantě a několika barevných variantách.

Podzimní kolekci Columbia zakoupíte ve značkových prodejnách Columbia (OC Letňany - Praha 9, OC Šantovka - Olomouc, OC Olympia - Brno), řetězcích Sportisimo a vybraných prodejnách Rock Point, ale také v řadě dalších e-shopů jako například www.sportvision.czwww.sportovna.czwww.4camping.czwww.sportisimo.cz/columbia.czwww.rockpoint.czwww.zoot.cz.

Fotogalerie
18744 18749

Další články z rubriky

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Na vlně audioknih