Magazín Elita

Longines MINI DOLCEVITA: Elegance v nejmenším detailu

Longines MINI DOLCEVITA: Elegance v nejmenším detailu

Kolekce MINI DOLCEVITA právě dorazila do klenotnictví a hodinářství BENY! Díky svému nenápadnému profilu, klasickému stylu a estetickým variacím, které jsou zároveň aktuální a nadčasové, se jedná o mistrovské dílo, jež stejnou měrou vyjadřuje luxus a současnou eleganci značky Longines. Modely hodinek MINI DOLCEVITA najdou odezvu u všech dynamických žen, které přitahují úchvatné hodinky, jež dokonale doplní jakoukoli volbu stylu. Proto se také jejich tváří stala oscarová herečka Jennifer Lawrence, která se v loňském roce stala ambasadorkou značky Longines.

Hodinky Mini DolceVita mají působivý rodokmen: inspirovala je legenda Longines vytvořená v roce 1927 a samozřejmě také původní kolekce DolceVita z roku 1997. Tato řada vyvolala dnes již známý slogan „Elegance je postoj“ a Mini DolceVita nyní aktualizuje tento příběh pro novou generaci.

„Elegance je jedinečná, protože nám umožňuje vymanit se z tradičních estetických kódů a zároveň odhalit více tváří naší osobnosti. Je to příležitost neustále se přetvářet na základě našich tužeb a nálad, ať už vážných, nebo hravých, ale vždy v souladu s naším vlastním vkusem a hodnotami,“ říká Matthias Breschan, generální ředitel společnosti Longines. Elegance je samozřejmě instinktivní, neuchopitelný pojem. Někdy se vymyká definici, ale poznáme ji, když ji vidíme. Vidíme ji u významných ambasadorů elegance značky, jako jsou Jennifer Lawrence, Regé-Jean Page, Kate Winslet, Suzy nebo Zhao Liying. A vidíme ji v každých hodinkách Longines, kde každý malý detail umocňuje harmonii celého díla. To platí zejména pro hodinky Mini DolceVita, jejichž elegance je patrná z jemných, čistých linií a přesných proporcí.

Moderní dámské šperkové hodinky vyjadřují nadčasový styl každým detailem. Díky pouzdru se sníženým profilem, čistým liniím a nově navrženému náramku z ušlechtilé oceli je tato moderní klasika stejně módní jako elegantní. Každý model v kolekci Mini DolceVita je vybaven obdélníkovým pouzdrem z ušlechtilé oceli o rozměrech 21,5 x 29 milimetrů a je poháněn vysoce přesným quartzovým strojkem L178. Hodinky jsou navíc vodotěsné do 30 metrů (3 barů), čímž uspokojují potřeby i těch nejnáročnějších zákaznic.

Vrcholem nové kolekce je oslnivé pouzdro orámované 38 diamanty kvality IF-VVS Top Wesselton. Nový kruhový ciferník Cosmo uvnitř obdélníkového pouzdra upozorňuje na svou nekompromisní eleganci. Zahlédnout ho můžete skrze safírové sklíčko, které je odolné proti poškrábání. Vyznačuje se jemnými kontrasty: stříbrné pozadí s bílou matnou hodinovou stopou doplňuje bílý matný kulatý subciferník s malými vteřinami. Lakované římské číslice a ručičky z modré oceli jsou na pozadí světlejších odstínů číselníku velmi dobře čitelné. Estetiku hodinek Mini DolceVita završuje nově navržený odvážně moderní náramek z ušlechtilé oceli, který díky 198 článkům umocňuje šperkového ducha hodinek a nabízí svému nositeli mimořádné pohodlí.

Seznamte se s kolekcí: mini hodinky, velká rozmanitost

Hodinky Mini DolceVita byly vytvořeny v působivé škále barevných variant a konfigurací. Šest z nových modelů je vybaveno diamanty lemujícími pouzdro. Kromě klasického modelu představeného výše jsou k dispozici podobně laděné hodinky s římským obdélníkovým ciferníkem stříbrné barvy vyznačující se dekorem flinqué, jehož jemné geometrické vzory jsou na ciferníku vyraženy gilošovaným efektem, a lakovanými římskými číslicemi a ručičkami z modré oceli. Malá vteřinová ručička na pozici 6 hodin je vyvedena ve čtvercovém subciferníku.

Čtyři modely s diamanty byly vytvořeny ve čtyřech výrazných módních barvách – slonovinově bílé, mátově zelené, květinově růžové a uklidňující modré. Řemínky atraktivně ladí s barvou vnějšího čtverce římského obdélníkového ciferníku a tento účinný kontrast vytváří vnitřní čtverec s gilošovaným efektem. Zlacené římské číslice a ručičky vytvářejí 3D dojem a dotvářejí jedinečný estetický obraz. S odpovídajícími koženými řemínky je každý z nich zářivým vyjádřením oslavy elegance hodinek Mini DolceVita.

Nová řada Mini DolceVita zahrnuje také pět modelů s nápadnými, ale přesto decentními pouzdry bez diamantů. Jejich rozmanitost je opět působivá. K modelům s římskými ciferníky se přidávají hodinky s číselníkem Cosmo se stříbrnou pískovanou povrchovou úpravou. Každý model je nabízen na nově navrženém náramku z ušlechtilé oceli nebo na stylovém černém koženém řemínku; hodinky s římským ciferníkem jsou k dispozici také s červeným koženým řemínkem.

Každý model Mini DolceVita je silným vyjádřením elegance a sladkého italského způsobu života, který je s kolekcí dlouhodobě spojován. Tyto úchvatné šperkové hodinky jsou nejen postaveny na bohatém dědictví, ale patří rovněž mezi nekompromisně moderní modely určené dynamickým, temperamentním ženám.

Fotogalerie
18735 18736

Další články z rubriky

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Na vlně audioknih