Magazín Elita

Primalex jde s dobou, a tak Standard Mineral dostal nový kabát

Primalex jde s dobou, a tak Standard Mineral dostal nový kabát

Tradiční a stále oblíbený interiérový nátěr Primalex Standard Mineral má nový obal. Představila ho společnost PPG, která v Česku nátěrové hmoty a barvy Primalex vyrábí. Nynější balení odráží lokální výrobu a čistě minerální složení. Díky tomu, že nátěr obsahuje 99 % přírodních surovin bez obsahu těkavých látek, pomáhá udržovat čistý a zdravý domov.

Pro zdravé vnitřní klima

Primalex Standard Mineral spolehlivě splňuje základní požadavky na užitné vlastnosti běžných a nenáročných prostorů. Vyniká zejména svou výbornou kryvostí a snadnou aplikací. Tento prodyšný a paropropustný nátěr navíc neobsahuje těkavé látky (VOC), rozpouštědla ani změkčovadla. Je proto šetrný ke zdraví a životnímu prostředí, které při běžném využití nezatěžuje dokonce ani po mnoha letech. Přispívá tak i k zachování kvalitního vnitřního klimatu.

Přirozeně tlumený odstín

Stálice vnitřních malířských nátěrů, která je na trhu už 30 let, získala nový obal. Lépe vyzdvihuje dlouhou tradici a lokálnost výroby i čistě minerální složení. „Nátěr se vyrábí ze surovin získaných výhradně z plzeňského regionu. Míchá se z přírodního kaolínu. Tato hornina nátěru dodává specifický nažloutlý nádech, který lze připodobnit k moderním

off-white odstínům,“ doplňuje Radek Kříž, technický poradce značky Primalex. Oproti kontrastní zářivě bílé, která může působit chladně a sterilně, je tak tento přírodní odstín teplejší a šetrnější pro oči.

Do domu i průmyslové haly

Vnitřní nátěr Primalex Standard Mineral je ideální volbou například k výmalbě chodeb, šaten, dílen, sklepů, garáží i velkých technických prostorů a průmyslových objektů nenáročných na provoz. „Nátěrovou hmotu před aplikací pečlivě promíchejte a nanášejte pomocí plyšového válečku, malířské štětky nebo štětce ideálně ve dvou vrstvách. Barvu aplikujte nejlépe v ucelených plochách. Zředěný nátěr pak během malování příležitostně promíchejte,“ doporučuje Radek Kříž.

Co možná nevíte a je dobré vědět

Značka Primalex letos opět získala mezinárodní ocenění spolehlivosti, kvality a úspěchu Superbrands. Čeští spotřebitelé a porota expertů Brand Council ji vybrali z tisíců nominovaných značek. Primalex se tak řadí mezi nejlepší a nejsilnější ve svém oboru. Základem sortimentu značky Primalex jsou malířské nátěry, které si získaly oblibu jednoduchou aplikací, velkým výběrem druhů a především trvale stabilní kvalitou, která je vedle vlastní laboratoře kontrolována také organizací ITC Zlín. Primalex je jednou z mála značek, jež zavedla certifikaci podle systémů ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001 společně, a získala tak Zlatý certifikát pro integrovaný systém řízení. Obdržela také mezinárodně uznávané certifikáty IQNet. Primalex dodává na trh kompletní spektrum nátěrových hmot zahrnující vnitřní malířské nátěry, fasádní barvy, omítky a barvy na kov i dřevo. Disponuje sítí více než 400 tónovacích center pro tónování nátěrových hmot. Ta je nejširší v rámci České i Slovenské republiky s ideální dostupností pro spotřebitele ve všech regionech. Primalex je držitelem mezinárodního ocenění Superbrands a řadí se tak mezi nejlepší a nejsilnější značky ve svém oboru.

Podrobnější informace získáte na www.primalex.cz. Primalex najdete i na Facebooku, Instagramu a YouTube.

Fotogalerie
18259 18260 18261

Další články z rubriky

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Na vlně audioknih