Magazín Elita

Kolekce Luisa Spagnoli jaro/léto 2021

Kolekce Luisa Spagnoli jaro/léto 2021

Jarní a letní sezóna se u značky Luisa Spagnoli nese v duchu exkluzivní zahradní party, na kterou jsou zvané všechny milovnice módy. Moderním elegantním stylem, energickým a všestranným, jenž vychází ze sofistikované linie vzorů a siluet, můžete nyní i vy obohatit svůj šatník. Stačí si vybrat v nové kolekci oblečení Luisa Spagnoli pro jaro/léto 2021!

Ženy Luisa Spagnoli mají velmi nabitý program a pro letošní jaro a léto plánují množství událostí pod širým nebem. Jejich kalendář začíná zahradní oslavou v parku jedné z milánských historických vil, v níž se setkávají dámy s bezchybným vkusem oblečené do rób z kvalitních materiálů, které díky jednoduchým liniím vykouzlí neodolatelnou siluetu.

Šaty a „pyžamové“ kostýmy rozkvétají květinovými potisky a vzory, jež jsou pro nezapomenutelný čajový večírek zcela ideální. Přítomny jsou také motivy přírody – například Paisley, kašmírový vzor pocházející ze starověké Persie, inspirovaný jednoduchým tvarem kapky vody. Obzvláště ohromující jsou pak dlouhé šaty z jemného šifonu, dostupné ve všech odstínech fuchsiové a tyrkysové. Divoká příroda inspiruje také městské oblečení, kde můžete objevit safari bundičky v metropolitním stylu, ovšem v novém módním provedení kombinujícím sako se šortkami. Ohromující jsou i dlouhé šifónové šaty a overaly s potiskem vzoru žirafí kůže.

Pro akci ve stylu „Royal Ascot“ by měl dress code zahrnovat módu s tečkovaným potiskem, v nadčasové černobílé kombinaci, krátkém či dlouhém střihu a ze strukturovaných materiálů. Pro denní nošení jsou ideální kombinace kalhot s jiným kouskem, například propracovaný kalhotový kostým podle originálního modelu z 80. let s dvojitým výstřihem a sakem s balonovými rukávy, jež se nosí přes široké kalhoty stylu palazzo.

Na party u bazénu či na plachetnici přecházíme k námořnickému stylu, avšak ve zcela novém provedení. Díky reinterpretaci klasických námořnických pruhů vznikají originální kousky – vzorovaný úplet, jenž zjemní vaši siluetu, dlouhé šaty s výstřihem do V, v nichž budete za bohyni, nebo tuniky s hlubokými rozparky či minišaty se zajímavým žebrováním, které dodají vašemu outfitu tu pravou jiskru. Klíčovým kouskem v šatníku Luisa Spagnoli jsou bavlněné košile s krajkou doplněné o netradiční límce s jemnými roztomilými volánky.

Na večerní událost se do centra pozornosti dostávají dlouhé šaty se silným lemováním z jedinečného hedvábného taftu, jež maximálně symbolizují ženskost. Svůdné jsou zejména červené večerní šaty s výstřihem do V a s širokou splývavou sukní, která zvýrazní ženské křivky.

Všechny outfity Luisa Spagnoli dotváří ikonické doplňky, jako je maxi kabelka Nicoletta s nezaměnitelným lichoběžníkovým tvarem a malým visacím zámkem. Dostupná je ve dvoubarevném provedení s kombinací denimu a hnědé kůže, nebo v plátně a černé či hnědé kůži. Tato barevná provedení objevíte i u kabelky Voyage, jež je ideální na víkendové cesty. Zpátky je také kultovní kabelka Luisa – vyhotovená ve třech velikostech, s klasickou sponou nesoucí logo „LS“ a doplněná pozlaceným poutkem ve formě řetízku. Letošní jarní a letní sezóna navíc přináší i několik novinek ve větší velikosti – kabelka MaxiLuisa je dostupná v červené barvě, o něco menší BabyLuisa se k verzím z předchozích sezón přidává ve vyhotovení z rafie s kontrastními koženými profily.

Chybět nesmí ani sluneční brýle – ty z letošní kolekce se vyznačují masivními hrubými obroučkami v hranatém nebo kočičím tvaru, vždy s kouřovými sklíčky pro moderní chick pohled.

www.lamio.cz

adresa butiku v ČR, Železná ul. 16, Praha

Fotogalerie
14056

Další články z rubriky

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Hejty na tepelná čerpadla se množí.  Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Hejty na tepelná čerpadla se množí. Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku