Magazín Elita

Do sychravého jarního počasí vybírejte pečlivě bundy i bory na trek

Do sychravého jarního počasí vybírejte pečlivě bundy i bory na trek

Nová jarní kolekce renomované značky Columbia Sportswear již tradičně přináší atraktivní a funkční oblečení, obuv i doplňky, které zajistí, že vaše aktivity v přírodě nebo třeba i jen v  lokálním parku zůstanou pohodovým zážitkem navzdory náladám počasí. Značka Columbia úspěšně kloubí sofistikované technologie se současnými módními trendy i prvky městské módy. Výsledkem je univerzální nadčasová kolekce, ze které si vybere každý, ať už hledá barvy, vzory nebo střídmost. Základem je stále funkčnost a pohodlí nejen v náročných podmínkách různých outdoorových aktivit, ale i propracovaný styl pro každodenní běžné nošení ve městě. Kolekce nabízí možnost vytvoření outfitu od hlavy k patě i se širokou nabídkou multifunkční stylové obuvi. 

Dámská kolekce vyniká kromě propracovaných střihů i kombinací trendy pastelových nebo naopak výrazných barev. Napříč kolekcí nechybí ani oživující květinové a jiné výrazné vzory. Pánská kolekce staví na ověřené nadčasové široké škále kombinací barev, která muže osloví bez ohledu na věk. 

Novinkou Columbia pro nástup jara je bunda Columbia Ampli-Dry Shell v dámském i pánském provedení. Díky technologii Columbia Omni-Tech je nepromokavá a zároveň prodyšná. Pohodlí pohybu zaručuje do čtyř stan strečová látka. Nepromokavost je zajištěna i u hlavního zipu, který je chráněn PU vrstvou. Nepromokavé švy jsou tepelně tavené. Bunda má odvětrání pod paží, přizpůsobitelnou kapuci. Nabízí lehkost i styl pro venkovní aktivity v trendy barvách – např. olivové pro muže a pudrové růžové pro ženy. 

Oblíbené kolekce zcela voděodolných a zároveň prodyšných bund Columbia OutDry Extereme letos představuje novinku NanoLite, která je naprosto voděodolná s nepromokavými švy a zároveň velmi lehká a můžete ji jednoduše sbalit na cesty do malého balíčku do vlastní kapsy Bundy vynikají detailním propracováním, jsou vybavené na míru nastavitelnou kapucí, řadou odvětrání v podpaždí i v oblasti prsou, nepromokavými zipy a dalšími funkčními detaily.

Výrazné barvy a vzory naleznete v kolekci u oblíbených bund Columbia Inner Limits II, keré jsou určené k běžnému nošení v přírodě nebo pánských bunda ColumbiaRain Scape. Bundy s technologií Omni-Tech jsou prodyšné a zároveň nepromokavé s mnoha funkčními propracovanými detaily. V prodeji je ve mnoha barevných variantách.

Outfit doplníte širokou nabídkou mikin, fleecových i samostatně funkčních hybridních bund jako tepelnou mezivrstvu. Základem pohody na vycházkách i trecích v přírodě jsou boty. Columbia si pro letošní léto připravila širokou kolekci bot, které kombinují technologie a funkčnost se stylovým designem. 

Příkladem je řada bot Columbia Facet nebo Columbia SH/FT, obojí jsou trekové boty v trendy sneakers provedení. Vhodné jsou nejen na túry či procházky v přírodě, ideální jsou i do města. Nabízejí dokonalé pohodlí i různé úrovně ochrany. K dispozici jsou i s oblíbenou voděodolnou prodyšnou technologií OutDry. Odolná gumová podešev je navržena tak, aby dokonale přilnula k mokrému či suchému povrchu betonové džungle města i měnícím se povrchům v přírodě na treku v lese i horách. Odpružená či tlumící mezipodešev spolu s bezešvou konstrukcí svršku boty zajistí chodidlu maximální pohodlí.

Nepromokavé boty Columbia Trailstorm Waterproof  jsou v kolekci nově i v kotníčkovém provedení. Jedná se o technické outdoorové boty ideální na túry. Konstrukce boty s Navic Fit Systémem zajišťuje přirozené blokování střední části chodidla. Podešev Adapt Trax poskytuje výjimečnou trakci za mokra i sucha. 4mm výstupky podrážky s úhlovými předními a zadními orientačními body poskytují optimální rovnováhu v rozmanitém terénu. Textilní svršek boty tvoří nepromokavá Columbia Omni-Tech prodyšná membrána s jednoduchým šněrováním Ghille. Mezipodešev Techlite+ poskytuje pohotové odpružení, stabilitu a pohodlí. K dispozici jsou v dámském i pánském, kotníkovém i nízkém provedení

Kolekce Columbia je k dostání ve značkových prodejnách Columbia, ve značkovém e-shopu www.vítejvenku.cz, řetězci Sportisimo a Harvis, ale také v řadě dalších e-shopů jako například www.sportisimo.cz/columbia, www.4camping.cz, www.sportovna.cz/columbia-pro nebo www.mall.cz

Fotogalerie
13920 13921 13924 13925 13926 13927 13928 13929

Další články z rubriky

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Klenotnictví a hodinářství BENY: preciznost v každém detailu

Klenotnictví a hodinářství BENY: preciznost v každém detailu

Proč si zamilovat bezsáčkové vysavače?

Proč si zamilovat bezsáčkové vysavače?