Magazín Elita

Krása není vše a finalistky České Miss ESSENS to vědí

Krása není vše a finalistky České Miss ESSENS to vědí

Finalistky České Miss ESSENS usilovně makají na svých postavách nejen v partnerském fitness centru John Reed, ale také dbají na to, aby jejich tělo bylo zdravé. Všech 13 dívek pravidelně navštěvuje FYZIOkliniku v Praze a pod vedením odborníků se prostřednictvím zdravotních cvičení na pravidelné bázi nebo díky zdravotním masážím snaží předcházet bolesti a zraněním.

Málokdo si dnes uvědomuje, že modeling je velmi náročný a často bývá i bolestivý. Čas strávený v nepřirozených pozicích před fotoaparáty se na modelkách dříve či později podepisuje, a proto je potřeba pravidelné odborné péče. Finalistky tak dostaly unikátní příležitost využít služeb kliniky a naučit se, jak si ulevit od bolesti, nebo lépe, úplně se jí vyhnout.

Mezi finalistkami najdeme studentky vysokých škol, pracující ženy, ale i talentované a umělecky založené dívky. Jedna z nich je např. profesionální tanečnice a služby kliniky tak využívá na pravidelné bázi. Před časem si při tréninku zranila koleno, a tak na vlastní kůži vyzkoušela, jak zázračné ruce na FYZIOklinice mají.

„Vzhledem k mé profesi tanečnice a choreografky vystavuji své tělo mnoho let nadměrné zátěži a jako ke každému vrcholovému sportu, i k tanci bohužel patří občasné zdravotní potíže. Zhruba před měsícem a půl se mi stal vážný úraz kolene, který mi brání nejen v tanci, ale i v běžném pohybu. Na FYZIOklinice mě vřele přijali, diagnostikovali problém, započali fyzioterapii a rovnou jsme začali i se sérií rázových vln. Na každé mé návštěvě bedlivě pozorují změny a přizpůsobují jim průběh léčby, kterou zakončují zatejpováním kolene, díky kterému mám větší pocit stability a bezpečí.  Veškerý personál na FYZIOklinice je velice milý, ochotný a přívětivý, moc mi pomáhají a koleno se každým dnem lepší,“ pochvaluje si spolupráci jedna z finalistek.

Česká Miss ESSENS se nyní kvůli covidové situaci věnuje hlavně online aktivitám. Klinika ale nabízí i v této době širokou škálu služeb, při kterých jsou dodržována všechna nařízení. „Záleží nám na tom, aby se dívky cítily dobře nejen navenek, ale i uvnitř. A hlavně – aby byly zdravé. Služby FYZIOkliniky nám v tomto směru moc pomáhají," těší se z této možnosti pro finalistky Eliška Bučková - ambasadorka České Miss ESSENS.

Kromě terapií s fyzioterapeuty finalistky využívají také zdravotní masáže a lymfodrenáže. „Spolupráce s dívkami je výborná, je znát, že jim na svém těle a zdraví záleží. Fyzioterapie je obecně skvělý pomocník k nastavení správného směru, ale není všemohoucí, velká část práce závisí na pacientech samotných. Dodržuje-li člověk doporučená režimová opatření, výsledky se brzy dostaví, ale platí to i naopak. Právě v tomhle mají všechny finalistky jasno a pro fyzioterapeuta je radost s nimi pracovat,“ uvedl Zdeněk Bílek, ředitel FYZIOkliniky. Ta dnes patří mezi nejlepší kliniky, které se zaměřují na léčbu a prevenci bolestivých stavů pohybového aparátu. V oblasti fyzikální terapie je největším centrem pro léčbu rázovou vlnou v ČR a patří mezi největší v Evropě. Kromě rehabilitací a fyzioterapie v jejich nabídce naleznete např. lymfodrenáže, kinesiotaping, zdravotní masáže, ale také například velmi pokrokové urychlování hojení řezných ran.

Web: www.ceskamiss.cz

Zdroj, foto: Česká Miss ESSENS

Fotogalerie
13747 13749

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih