Magazín Elita

Tip z levandulové kuchařky

Tip z levandulové kuchařky

BIO Levandule Chodouňská je nekonečným zdrojem inspirace pro nejrůznější sladké i slané pokrmy. Oblíbíte si je nejen díky charakteristické elegantní vůni levandule, ale také pro příznivé účinky na vaše zdraví a imunitu.

Jako úplný základ pro vaše kuchyňské experimenty poslouží levandulová masa, která se skvěle hodí jako přísada do omáček na červená i bílá masa, na ryby, do pudinků, cheesecaků, tvarohů, jogurtů, marmelád, medu nebo dresinků. Oceníte ji také při přípravě dezertů, dortů, buchet, koláčů, krémů nebo polev.

Levandulová masa z čisté BIO Levandule Chodouňské

Ingredience:

2 lžičky BIO čaje z čisté BIO Levandule Chodouňské

100 g BIO třtinového cukru s BIO Levandulí Chodouňskou

1 BIO citron

Postup:

Pochutnejte si na hrnku našeho BIO levandulového čaje (dvě lžičky levandulového čaje na půl litru vroucí vody). Dejte stranou 10 ml čaje a povařte jej se 100 g třtinového cukru s BIO Levandulí Chodouňskou. Míchejte na prudkém ohni tak dlouho, až vznikne levandulová masa. Vaření, pečení, smažení i grilování s levandulovou masou získá zcela nový švih!

www.levanduloveudoli.cz

Fotogalerie
13532 13533

Další články z rubriky

Prodejna La Formaggeria Gran Moravia se na Václavském náměstí v novém

Prodejna La Formaggeria Gran Moravia se na Václavském náměstí v novém

Jarní bio zeleninová polévka s červenou pšenicí a krutony

Nové obzory: HARLEY-DAVIDSON přidává plyn v off-roadové oblasti

Nové obzory: HARLEY-DAVIDSON přidává plyn v off-roadové oblasti

Zdeněk Pohlreich a Alice Bendová připravili společně v Miele candáta a závin

Zdeněk Pohlreich a Alice Bendová připravili společně v Miele candáta a závin

Cibule plněné sýrem gouda

Cibule plněné sýrem gouda

ŠTĚSTÍ PŘEJE PŘIPRAVENÝM