Magazín Elita

Tip z levandulové kuchařky

Tip z levandulové kuchařky

BIO Levandule Chodouňská je nekonečným zdrojem inspirace pro nejrůznější sladké i slané pokrmy. Oblíbíte si je nejen díky charakteristické elegantní vůni levandule, ale také pro příznivé účinky na vaše zdraví a imunitu.

Jako úplný základ pro vaše kuchyňské experimenty poslouží levandulová masa, která se skvěle hodí jako přísada do omáček na červená i bílá masa, na ryby, do pudinků, cheesecaků, tvarohů, jogurtů, marmelád, medu nebo dresinků. Oceníte ji také při přípravě dezertů, dortů, buchet, koláčů, krémů nebo polev.

Levandulová masa z čisté BIO Levandule Chodouňské

Ingredience:

2 lžičky BIO čaje z čisté BIO Levandule Chodouňské

100 g BIO třtinového cukru s BIO Levandulí Chodouňskou

1 BIO citron

Postup:

Pochutnejte si na hrnku našeho BIO levandulového čaje (dvě lžičky levandulového čaje na půl litru vroucí vody). Dejte stranou 10 ml čaje a povařte jej se 100 g třtinového cukru s BIO Levandulí Chodouňskou. Míchejte na prudkém ohni tak dlouho, až vznikne levandulová masa. Vaření, pečení, smažení i grilování s levandulovou masou získá zcela nový švih!

www.levanduloveudoli.cz

Fotogalerie
13532 13533

Další články z rubriky

Podzim u moře s vaším psím kámošem můžete naplánovat právě teď

Podzim u moře s vaším psím kámošem můžete naplánovat právě teď

Užijte si poslední prázdninové dny, třeba ve Dvoře Králové nad Labem

Užijte si poslední prázdninové dny, třeba ve Dvoře Králové nad Labem

Gin Felicita – esence Itálie z dílny Lihovaru Poněšice

Gin Felicita – esence Itálie z dílny Lihovaru Poněšice

Barevný parťák do aktovky: pití, které děti milují

Barevný parťák do aktovky: pití, které děti milují

Podzimní Stubaital: Tam, kde se odpočinek snoubí s dobrodružstvím

Podzimní Stubaital: Tam, kde se odpočinek snoubí s dobrodružstvím

Na kole jen s přilbou