Magazín Elita

Bloom & Blossom: Nejjemnější péče pro maminky a miminka

Bloom & Blossom: Nejjemnější péče pro maminky a miminka

Ať už hledáte nejlepší péči pro sebe či vaše miminko, značka prémiové kosmetiky Bloom & Blossom bude vyhovovat vám oběma. Jednou z hlavních zásad této britské rodinné značky je, že si každá jedna ingredience musí své zařazení zasloužit: nikdy v ní nenajdete nic navíc. Dopřejte sobě, svému bříšku i narozenému miminku jen to nejlepší!

Švagrové Christina Moss a Julia Yule si padly do noty nejen přístupem k mateřství, ale i láskou ke kosmetice – a především té udržitelné. Dohromady mají pět dětí, a tudíž i bohaté zkušenosti s péčí o pleť těhotné ženy a následně šestinedělky a jejího novorozeňátka. Značka Bloom & Blossom si velmi rychle získala příznivce u kosmetických redaktorek předních britských časopisů, celebrit jako je vévodkyně Kate nebo držitelky Oscara Kate Winslet, ale především si ji zamilovaly tisíce spokojených maminek, které své nadšení šíří dál. Žádný výrobek ani jeho složky nebyly testovány na zvířatech a složení většiny z nich je 100% veganské.

Pro pohodu ve dne i v noci

Produkty od Bloom & Blossom se postarají o perfektní pohodu celé rodiny nejen během dne. Řada tělové kosmetiky Na dobrou noc, pomůže miminku navodit dobrou náladu už během večerních rituálů, které ho připraví na klidný a kvalitní spánek. Vůně připravili specialisté tak, aby vyhovovaly i těm nejmenším – a nemusíte se bát, syntetické vonné látky v této kosmetice nenajdete.

Z dětského sprchového gelu můžete připravit voňavou lázeň, citlivou dětskou pokožku pak promazat masážním olejíčkem a nakonec stejně úžasně voňavým sprejem lehce navonět i peřinku vašeho děťátka. Kdykoliv během dne pak bude rozrušené, stačí použít kapku spreje a dítě se díky známé vůni uklidní.

Všechny zmíněné produkty si nyní můžete užít ve výhodných dárkových balíčcích na www.madeformoms.cz/pro-deti/

Péče pro oba

V těhotenství a po porodu potřebuje dostatek péče nejen miminko, ale také jeho maminka. Velmi namáhaná je především napnutá pokožka vzdouvajícího se bříška, které po porodu rázem zmizí a ona se pak dlouho a pracně stahuje zpět. V tomto náročném období trvajícím i s těhotenstvím mnoho dlouhých měsíců si zaslouží jen tu nejlepší podporu a péči, kterou jí může dopřát Bloom & Blossom Olej pro maminku a dítě. Jeho složení je 100% přírodní a v náročném poporodním období pomůže při společných rituálech, mazlení a koupání naladit se oběma dvěma na sebe – a klidně i se starším sourozencem.

Olej pro maminku a dítě uzamyká v pokožce vlhkost a zanechává ji dokonale jemnou a hladkou. Je natolik výjimečný, že pro leden se na webu www.madeformoms.cz stal Produktem měsíce a můžete si jej tak dopřát za zvýhodněnou cenu.

Perfektní pro nejcitlivější části pokožky

Speciální péči si zaslouží jemné dětské tvářičky a zadečky. Ačkoliv toto spojení zní možná zvláštně, mají spolu mnoho společného. Zejména v zimě totiž obličejová pokožka kvůli vystavení mrazu a větru potřebuje dostatečně promazávat a zjemňovat. Pokud nechcete mít koupelnu zbytečně plnou nadbytečné kosmetiky, oceníte Bloom & Blossom Dětský balzám. Kůže miminka je čistá, nedotknutá a díky Dětskému balzámu takto dokonalá i zůstane. Dětský balzám vyživuje, zvlhčuje a uklidňuje jemnou pokožku. Jeho 100% přírodní složení je vhodné pro péči o celé tělo, zejména sušší místa nebo opruzeniny. Jeho složení se hodí i pro zralou pleť, takže by neměl chybět nejen v přebalovacích taškách, ale ani v kabelce, kde nahradí krém na ruce, omrzlé tváře nebo rozpraskané rty. Během zimní akce můžete pořídit výhodné balení Dětského balzámu 2+1 zdarma.

Klíčovými ingrediencemi jsou levandule, ricinový olej a bambucké máslo. Levandule zjemňuje, uklidňuje a snižuje napětí. Její vůně má prostě blahodárný efekt na celý organismus. Ricinový olej je velmi hutný, díky čemuž má skvělé změkčující účinky, navíc je protizánětlivý, takže pomůže vyléčit i drobná poranění jako škrábanec nebo opruzenina. Bambucké máslo pochází z ořechů afrického stromu karité. Je velmi bohaté na vitaminy A a E, díky kterým je pokožka vyživená a klidná. Je známé pro své změkčovací schopnosti, dobrou vstřebatelnost do kůže a obsah stigmastrerolu, který pomáhá ulevit ztuhlým a bolestivým kloubům (nejen) unavených rukou každé mámy chovající celé hodiny své děťátko.

Bloom & Blossom Olej pro matku a dítě

Jeho složení je 100% přírodní, najdete v něm extra panenský olivový olej, olej ze semen konopí, vitamín E, levandulový olej, olej z heřmánku římského a linalool, který je přirozenou součástí esenciálních olejů. Uzamyká vlhkost a zanechává pokožku jemnou a hladkou.

Běžná cena: 490 Kč/100 ml, nyní v akci za 392 Kč

Bloom & Blossom, Dětský balzám

Dětský balzám díky svému 100% přírodnímu složení vyživuje, zvlhčuje a uklidňuje nejen jemnou pokožku tváří a zadečku, ale je vhodný pro celé tělo. Najdete v něm např. olej ze sóji luštěninaté, včelí vosk, ricinový olej, bambucké máslo a základní složku mastí pro péči o dětský zadeček, oxid zinečnatý.

Cena: 370 Kč/40 ml, nyní v akci 2+1 zdarma za 740 Kč/3x40 ml

Bloom & Blossom Sada Dětský spánek

Sada Dětský spánek je trio produktů, které vytváří podmínky pro přirozený a konejšivý večerní rituál ve třech krocích. Jedinečnou vůni vyvinutou speciálně pro miminka a děti tvoří směs levandule, heřmánku a ylang ylang. Set obsahuje Dětský mycí gel, Dětský masážní olej a Dětský sprej na polštář. Výrobky lze zakoupit i jednotlivě nebo v jiných sadách v baleních s větším objemem nebo drobnými dárky pro miminka.

Produkty Bloom & Blossom seženete na webu www.madeformoms.cz, kde kromě potřeb pro miminka najdete i produkty, které doslova hýčkají ženy nejen během těhotenství a mateřství.

 

Fotogalerie
13526 13527 13528

Další články z rubriky

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Hejty na tepelná čerpadla se množí.  Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Hejty na tepelná čerpadla se množí. Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku