Magazín Elita

Ikonická kojicí trička Tajinebanane: My jsme… Skvělé ženy!

Ikonická kojicí trička Tajinebanane: My jsme… Skvělé ženy!

Téměř každá kojící máma aspoň jednou za čas řeší, co si vzít na sebe, když bude muset kojit. Francouzská značka Tajinebanane a projekt Made for Moms nyní na český trh ve spolupráci s Nikol Moravcovou uvádí limitovanou edici jejich legendárního trička s nápisem My jsme.

Proč nápis my jsme? Protože MY JSME… mámy, manželky, milenky, manažerky domácnosti, organizátorky, kuchařky, učitelky, kamarádky, sestry… ženy. Umíme se za své milované bít a postavit se strachu. Z lásky dokážeme svůj život otočit vzhůru nohama. JSME mocné čarodějky. Naše těla umí za pár měsíců vytvořit dokonalý život. JSME na sebe pyšné. Máme radost, že JSME tím, kým JSME. MY JSME.

A k tomu všemu jsme často také kojící mámy. V poslední době kojení přestává být takové tabu. Naopak! Snahou je podpořit kojící ženy, a proto jeho trvání už není jen otázka několika týdnů, ale i dlouhých měsíců nebo i let. A na tak dlouhou dobu se vyplatí pořídit si tričko, díky kterému se každodenní kojicí rutina nemusí stát peklem, kdy máma snažící se utišit plačící dítě hledá koutek, kde by mohla nakojit, aby jí do výstřihu nehledělo celé okolí. Díky diskrétním bočním otvorům na praktické cvočky a překrývající se textilii můžete nakojit kdykoliv a kdekoliv, aniž by si toho okolí všimlo. Kojení v tomto případě prostě neznamená vybrat si mezi pohodlím a stylovým oblečením, trička Tajinebanane splňují oboje.

Pohodlí pro každou mámu

Značku TAJINEBANANE založila krátce po třetím porodu Alison z francouzského La Rochelle. Porod byl veden císařským řezem, navíc krátce před i po porodu byla na dalších operacích, takže ji trápily nepěkné jizvy na břiše. Po návratu z porodnice stála před svou skříní a trápilo ji každodenní dilema spousty žen, co si vezme na sebe, aby pohodlně nakojila, a přitom nemusela ukazovat břicho plné jizev.

Nabídka běžně dostupných kojicích triček ji neuspokojovala. Chtěla něco designového, ale zároveň praktického. „Proč si teda nenavrhneš vlastní trička?“, zeptal se její manžel, a tak se taky stalo. Ali navrhla první designy, našla malou továrnu v Portugalsku, navíc s vedoucí těhotnou ženou. Nemohla si vybrat lépe. I když se plánovala vrátit do své původní práce, nestalo se tak. Designu a výrobě triček se nyní věnuje i se svým bratrem a samozřejmě s pomocí svých tří dětí.

Materiály použité při výrobě mají certifikát OEKO-TEX®, většina je i v BIO kvalitě. Látka je kvalitní, pevná a díky vysoké gramáži neprůsvitná, takže nemusíte řešit ani barvu spodního prádla nebo případné skvrny od mléka. Vyrobena jsou z 95 % z bavlny, 5 % elastanu zajišťuje příjemnou pružnost.

Přispějte dětem na cestu do světa

Limitovaná edice ikonického kojicího trička Tajinebanane byla navržena ve spolupráci s Nikol Moravcovou, multifunkční ženou, mámou, manželkou, oblíbenou moderátorkou a influencerkou speciálně pro Českou republiku. Z každého prodaného kusu Made for Moms přispěje 100 Kč na Nadační fond Veroniky Kašákové, který pomáhá mladým lidem z dětských domovů na jejich cestě do reálného života.

Tyto děti totiž ztrácí domov dvakrát: poprvé odchodem z jejich biologické rodiny a podruhé na prahu dospělosti odchodem z dětského domova. Lidé z nadačního fondu Veroniky Kašákové se rozhodli z odchodu pramenící pocit nejistoty změnit, a za každým mladým člověkem, který o to projeví zájem, posílají tzv. průvodce. Vytváří se tak individuální vztah, který vzniká ještě v dětském domově a plynule pak pokračuje i po jeho opuštění.

Kojicí tričko My jsme

  • 1390 Kč
  • Dostupná ve velikostech S-XL
  • www.madeformoms.cz/znacka/tajinebanane/

Výjimečný projekt madeformoms.cz

Do svého portfolia zařadil značku Tajinebanane i český projekt madeformoms.cz. Projekt, který na český trh přináší jen vysoce kvalitní a zároveň stylové produkty pro péči o těhotné, novopečené maminky a miminka, ale hlavně ženy, kterými nepřestáváme nikdy být.

Made for Moms pro vás vybírají to nejlepší z přírodní kosmetiky a designových kousků, které ulehčí těhotenství i mateřství, dopřejí tělu po porodu důležitou regeneraci, zklidní mysl a navodí příjemnou atmosféru.

Kojicí trička Tajinebanane, ale i ostatní vybrané produkty seženete na webu www.madeformoms.cz.

Fotogalerie
13298 13299

Další články z rubriky

V pátek oslavíme Světový den vody: Letošním symbolem bude mandala

V pátek oslavíme Světový den vody: Letošním symbolem bude mandala

Techagro představí Chytrou farmu, sdílet se budou nové poznatky i zkušenosti

Techagro představí Chytrou farmu, sdílet se budou nové poznatky i zkušenosti

Jak efektivně nakupovat potraviny a ušetřit čas a peníze?

Jak efektivně nakupovat potraviny a ušetřit čas a peníze?

Projekt ČESKY PĚŠKY S ČPP odstartuje 23. března svůj čtvrtý ročník

Projekt ČESKY PĚŠKY S ČPP odstartuje 23. března svůj čtvrtý ročník

Prague Bike Fest Na Výstavišti je zpět! Očekávejte dechberoucí adrenalinové zážitky

Prague Bike Fest Na Výstavišti je zpět! Očekávejte dechberoucí adrenalinové zážitky