Magazín Elita

Columbia představuje trekovou obuv do každého počasí

Columbia představuje trekovou obuv do každého počasí

Slunný podzim láká k procházkám v přírodě, a to i s ohledem na situaci, která nás všechny zaskočila. Ale, co když prší a je sychravo? Věřte, že se vyplatí pořídit si kvalitní, pohodlnou, multifunkční obuv i oblečení, které vás udrží v suchu a teple!

Trendem doby je spojení funkčních technologií, moderního atraktivního designu a univerzálního použití s nekompromisním pohodlím. Proto značka Columbia, jeden ze světových lídrů a inovátorů v oblasti outdoorového a sportovního vybavení, uvádí na trh jedinečnou řadu bot Columbia Facet. Univerzální designovou multifunkční trekovou botu, která naprosto mění zažitý úzus outdoorové obuvi a představuje novou dimenzi špičkové trekové boty v podobě stylové designové „sneakersky“ v atraktivních barvách. Jejich pohodlí i design nepochybně oceníte i při vašich toulkách po městě.

Boty Columbia Facet v sobě kloubí letité outdoorové know-how i špičkové technologie značky Columbia. Výsledkem je lehká bota s propracovanou konstrukcí, nadčasovým designem a funkčními prvky od svršku po podrážku. Columbia Facet je bota, která se postará o pohodlí ať už při běžné procházce parkem tak při horském výšlapu po nestabilním kamenitém povrchu.

Bota vyniká mezipodešví s tlumícím odpružením a vestavěnou stabilizací paty pro pohodlný odraz i došlap v jakémkoliv terénu. Jistotu každého kroku pak zaručuje i členitá neklouzavá Omni-Grip podrážka s extrémní schopností přilnout k mokrému i suchému povrchu. Další pohodlí jistí balistický prodyšný a zároveň u některých modelů voděodolný textilní svršek s technologií OutDry nebo systém rychlého utahovaní tkaniček. Boty Columbia Facet pak korunuje nečekaný originální a nadčasový design stylové tenisky či futuristické kotníčkové boty.

Boty Columbia Facet jsou k dispozici ve třech řadách pro muže i ženy. Vybírat můžete z klasických neutrálních barev jako černá nebo šedá, přes oblíbené modré odstíny. Dámy jistě ocení i výrazné odstíny růžové či fialové. 

Columbia Facet 15 je lehká bota pro každodenní pohodlí. Konstrukce i funkční atraktivní design z ní tvoří univerzální stylovou botu, jež obstará nečekaný komfort. K dispozici jsou v dámské i pánské verzi za 2 899 Kč.

Columbia Facet 30 OutDry, je sofistikovaná funkční designová novinka - treková bota na pohodovou procházku i do horského terénu. Prodyšná a zároveň voděodolná konstrukce lehké funkční boty vyniká technologiemi, jež mění challange v radost z pohybu. Odpružení, lehkost a stabilita kroku od odrazu k došlapu, rychlouvazovací systém, který umožňuje pohodlné a pevné uchycení chodidla i konstrukce svršku, jež sedne každé noze, to vše tvoří z Columbia Facet jedinečnou botu. Oceníte i atraktivní barevné provedení. K dispozici jsou v pánské i dámské verzi za 3 699 Kč.

Columbia Facet 45 OutDry představuje doslova nový futuristický design outdoorové boty na jakýkoliv trail – do bahna, sněhu, na horský trek přes kameny i potoky. Voděodolná kotníčková bota přilne díky své konstrukci k noze jako druhá ponožka, integrovaný kinetický rychlouvazovací systém zafixuje chodidlo ve stabilní poloze. Výrazná podešev poskytuje odpružení i dokonalou trakci na nestabilním povrchu. Boty Columbia Facet 45 OutDry jsou k dispozici v pánském i dámském provedení za cenu 4 199 Kč.

Boty Columbia Facet zakoupíte ve značkové prodejně Columbia v OC Letňany Praha nebo v prodejnách Columbia Sportswear v brněnském centru Olympia či olomoucké Šantovce. Dále pak v Urban Storu nebo na eshopu www.sportovna.cz.

Fotogalerie
13090 13091 13092 13093 13094 13095

Další články z rubriky

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Hejty na tepelná čerpadla se množí.  Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Hejty na tepelná čerpadla se množí. Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku