Magazín Elita

V září se už tradičně můžete v Praze přiblížit k nebi!

V září se už tradičně můžete v Praze přiblížit k nebi!

Světově proslulé Dinner in the Sky® je opět v Praze a nabízí nezapomenutelné zážitky ve výšce až 50 metrů nad zemí. Věděli jste, že Dinner in the Sky je oblíbený v médiích i na sítích, například na YouTube momentálně hostuje přes 20.000 videí různých autorů, kanálů a TV stanic, které reportují eventy Dinner in the Sky.

Letošní menu sestavíli: Lea Skálová a Dalibor Navrátil.

Lea Skálová má vlastní cateringovou společnost a s kuchařskými show procestovala Českou republiku. Vyučuje ve škole vaření a na plošině ve výšce 50 metrů se vúbec nebojí. V oblacích ji doprovází Miroslav Polák, další kuchař z MasterChef Česko.

Jako vždy se můžete těšit na neopakovatelný kulinářských zážitek spolu s dechberoucími výhledy na stověžatou Prahu. Zážitek, který s ničím obdobným nemůžete srovnat.

Lunch in the Sky®

  • Gazpacho z vodního melounu s pálenou limetovou krevetou s rýžovým chipsem a
    koriandrovým olejem
  • Kachní prso připravené metodou sous vide s rakytníkovým gelem, omáčkou demi glace s redukcí z portského vína, bramborovým fondánem a salátkem z červeného zelí
  • Jogurtový mousse se segmenty pomeranče, omáčkou z mučenky a likéru Grand Marnier s malinovým meringue

Dinner in the Sky®

  • Gazpacho z vodního melounu s pálenou limetovou krevetou s rýžovým chipsem a koriandrovým olejem
  • Dekonstrukce kulajdy s espumou ze smetanového velouté, picklovanými shimeji, hříbky na másle a pošírovaným křepelčím vejcem
  • Kachní prso připravené metodou sous vide s rakytníkovým gelem, omáčkou demi glace s redukcí z portského vína, bramborovým fondánem a salátkem z červeného zelí
  • Jogurtový mousse se segmenty pomeranče, omáčkou z mučenky a likéru Grand Marnier s malinovým meringue

Více informací a nákup vstupenek: http://prague.dinnerinthesky.cz/

 

Fotogalerie
12881 12882 12883

Další články z rubriky

V Českém Švýcarsku začíná hlavní sezona. Máme pro vás praktické tipy, jak si ji užít naplno

V Českém Švýcarsku začíná hlavní sezona. Máme pro vás praktické tipy, jak si ji užít naplno

Inspirujte se na kulinářských akcích v Miele Experience Centrech v Praze a Brně

Inspirujte se na kulinářských akcích v Miele Experience Centrech v Praze a Brně

Oblíbení společníci jarních výletů – zelňáky!

Oblíbení společníci jarních výletů – zelňáky!

Češi a Slováci vymysleli nový, jemný a ovocný Jägermeister ORANGE

Češi a Slováci vymysleli nový, jemný a ovocný Jägermeister ORANGE

Medailemi ověnčená značka ROSE GARDEN slaví další úspěchy

Medailemi ověnčená značka ROSE GARDEN slaví další úspěchy

Na vlně audioknih