Magazín Elita

Tělové krémy: pečujte o svoji pokožku

Tělové krémy: pečujte o svoji pokožku

Péče o pokožku celého těla by měla být každodenním rituálem, většina z nás se však více věnuje péči o pleť a na starost o tělo často zapomínáme. Zaslouží si přitom hydrataci, dostatek vitamínů a ošetření. V letních měsících je navíc pokožka často zatěžována působení sluníčka, tím ztrácí hydrataci, může být popálené a má větší sklon ke stárnutí. Tělový krém by měl být součástí večerní péče, po sprchování nebo relaxaci ve vaně, po které bývá kůže vysušená, je dobré dodat pokožce potřebnou výživu, a to i v momentě, kdy máte dojem, že suchá kůže vás netrápí. Tento problém totiž nemusí být patrný na první pohled. Každý má na pokožce místa, která si hydrataci a péči zaslouží a volají po ni.

Vybrali jsme pro vás hned několik tělových krémů, pomocí kterých se můžete rozmazlovat, pokožku vyživit a ještě ji krásně provonět!

Tělový krém Hyaluronic: bohatě vyživující krém

  • pro suchou pokožku
  • s kyselinou hyaluronovou
  • z 83 % ingrediencí přírodního původu
  • bez parabenů

Vyzkoušejte bohatě vyživující krém Bioten hyaluronic supreme, který obsahuje vysoký podíl různých forem kyseliny hyaluronové pro maximální a dlouhotrvající hydrataci celého těla díky schopnosti navázat a udržet až 1000x vyšší množství vody, než je váha jejích vlastních molekul. Nízkomolekulární kyselina hyaluronová pak umožňuje proniknout účinným látkám krému i do hlubokých vrstev pokožky a působit tak přímo na její pružnost a mladistvý vzhled. Bioten tělový krém Hyaluronic poskytuje až 48hodinovou hydrataci.

Cena: 129, 90 / 250 ml

Vyživující tělové mléko Astrid

Dopřejte své pokožce efektivní výživu a blahodárnou olejovou péči s Vyživujícím tělovým mlékem.Jeho bohaté, nemastné složení přináší úlevu suché pokožce, účinně ji hydratuje po celých 48 hodin, poskytuje jí dokonalý komfort a zanechává ji vyživenou a jemnou. Mléko obohacené o avokádový olej, přírodní zdroj esenciálních mastných kyselin a antioxidantů, hydratuje pokožku, rozjasňuje ji a pomáhá zlepšit její pružnost. Užijte si příjemně provoněnou, zářivou a hedvábně jemnou pokožku!

Cena: 99, 90 Kč/400 ml

Vsaďte na tradici: Indulona Original

Vyživující tělové mléko Indulona Original je vhodné pro všechny typy pokožky. Jojobový olej pokožku vyživuje, hydratuje a pomáhá uklidnit. Tělové mléko se skvěle vstřebává, nezanechává pocit mastnoty, jen hebkou, ošetřenou a vyživenou pokožku. Neobsahuje parabeny. Dermatologicky testováno.

Cena: 99, 90 Kč / 250 ml

 

Fotogalerie
12801 12802

Další články z rubriky

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi  s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Na vlně audioknih