Magazín Elita

Objevte 100 % šťávu z goji od Himalyo, podporuje především vitalitu, ale i krásu

Objevte 100 % šťávu z goji od Himalyo, podporuje především vitalitu, ale i krásu

Kustovnice čínská neboli goji je v historii čínské medicíny využívána již od nepaměti. Plody této zázračné rostliny, v himálajském podhůří přezdívané jako „bobule štěstí“, obsahují nepřeberné množství aminokyselin, minerálních látek a vitamínů, které naše tělo potřebuje ke správnému chodu. Produkty z goji tak poskytují silné antioxidační účinky a zaručenou ochranu před oxidačním stresem, ale i udržení zdravé hladiny cukru v krvi a podporu přirozeného spalování tuků. Vedle toho udržují správnou hladinu cholesterolu, posilují trávení, regenerují oběhový systém a značnou měrou se podílí i na zlepšení duševního zdraví. 100% BIO šťáva z plodů kustovnice čínské od značky Himalyo je lisována výhradně z čerstvých, ručně sbíraných plodů, jež díky vysokohorskému původu a náročným klimatickým podmínkám obsahují unikátní koncentraci nutričních látek. Tento jedinečný elixír zdraví, mládí a krásy může konzumovat celá rodina, dokonce i děti od 3 let.

Skvělým tipem je také produkt, který dostal název YETTI a skutečně slouží jako podpora imunity celé rodiny. YETTI jsou rakytníkové žvýkací bonbony s vysokým obsahem vitamínu c a pozor, tento přírodní produkt z vysokohorských oblastí Himalájí neobsahuje živočišnou želatinu!

Doporučené dávkování: dospělí - 2 bonbony 2x denně, děti od 3 let - 1 bonbon 2x denně
Balení: 140 g/2x 30 ks bonbonů

Chcete se dozvědět více? Pak zamiřte na webové stránky: www.himalyo.cz

Fotogalerie
12711 12712 12713

Další články z rubriky

Kofein jako pomocník, ale i příčina zvýšeného tlaku či úzkostí. Kolik kávy denně je ještě v pořádku?

Kofein jako pomocník, ale i příčina zvýšeného tlaku či úzkostí. Kolik kávy denně je ještě v pořádku?

Trénink paměti jako radostná hra pro seniory

Trénink paměti jako radostná hra pro seniory

Když příroda napovídá, jaká bude zima

Když příroda napovídá, jaká bude zima

Od zdravé ledviny je často dělí ostych

Od zdravé ledviny je často dělí ostych

Podzimní restart: Jak mohou zaměstnavatelé pomoci udržet zdraví i dobrou náladu

Podzimní restart: Jak mohou zaměstnavatelé pomoci udržet zdraví i dobrou náladu