Magazín Elita

Proč by neměly oleje Melvita chybět ve vaší každodenní péči o pokožku

Proč by neměly oleje Melvita chybět ve vaší každodenní péči o pokožku

Unikátní kombinace vysoce výživných olejů a dalších blahodárných složek dělají z olejů Melvita L'Or Rose a Melvita Extraordinary přípravky, které by neměly chybět ve vaší kosmetické výbavě.

Melvita Extraordinary pro zdravou pleť a hebké vlasy

Pleť obličeje si za všech okolností zaslouží svědomitou péči. Je pro ni důležitá hlavně hydratace a zpomalení procesu stárnutí. Organický suchý olej Melvita Extraordinary, který je kromě tváře možné použít i na tělo a vlasy, se dokáže postarat o obojí, a ještě o pár věcí navíc.

Obsahuje totiž pět jedinečných olejů:

  • Marocký arganový olej snižuje již probíhající projevy stárnutí a ty nové zpomaluje. Krom toho pokožku vyživuje, pomáhá jí v regeneraci a zároveň ji chrání před ataky toxinů zvenčí.
  • Kendi olej, získaný z indonéského tungovníku, je známý svými nepřekonatelnými antioxidačními vlastnostmi. Zároveň tento unikátní olej hydratuje pleť do hloubky.
  • Buriti olej, ze stejnojmenné brazilské palmy, zanechává pleť pružnou a také zpevňuje kontury obličeje, jež se s přibývajícím věkem uvolňují.
  • Peruánský inchi olej stojí za lepší regenerací, hloubkovou výživou a také za zjemněním pokožky, které je patrné už po první aplikaci.
  • Amazonský pracaxi olej je v přípravku především kvůli péči o vlasy. Ty totiž zanechává odolné, silné a lesklé. I na pleť obličeje a pokožku celého těla má však vysloveně blahodárné účinky. Prokazatelně pomáhá urychlovat regeneraci pokožky, a to například i v případě jizev nebo jiných nedokonalostí.

Díky zcela jedinečnému složení zůstává po aplikaci oleje pokožka zdravě jemná a vlasy vyživené, chráněné a hedvábně lesklé. Olej má navíc zcela unikátní okouzlující vůni.

Doporučená cena: 100 ml/749 Kč

Melvita L'Or Rose pro jemnější pokožku bez celulitidy

Zbavit se celulitidy není vůbec jednoduché. Vedle pravidelného pohybu a zdravého životního stylu je v boji s ní nesmírně důležitá i systematická péče o pokožku. Ta by měla zahrnovat jednak peelingové nebo masážní prostředky, které v kůži nastartují regenerační procesy, a také kvalitní pečující přípravky, plné výživných látek.

Melvita L'Or Rose super-activated firming oil je k tomuto účelu přesně stvořený. Super aktivní je proto, že obsahuje vysokou koncentraci výtažků z bobulí růžového pepře, jež jsou značně účinné v boji s podkožním tukem a pomerančovou kůží.

Krom toho se tento růžový olej postará o:

  • viditelně hladší pokožku
  • zpevnění uvolněných linií
  • úžasnou vůni

Olej má unikátní složení, díky němuž nezanechává na kůži mastný film, a ihned po jeho nanesení je tak možné se obléknout. Pravidelná aplikace oleje dvakrát denně, alespoň po dobu jednoho měsíce, vede ke znatelně hladší, pevnější a vyživenější pokožce.

Doporučená cena: 100 ml/879 Kč

Produkty značky Melvita jsou exkluzivně v prodeji v síti parfumerií Douglas.

Fotogalerie
12580

Další články z rubriky

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Na vlně audioknih