Magazín Elita

Otevření novorenesančního pětihvězdičkového hotelu Nové Lázně se blíží!

Otevření novorenesančního pětihvězdičkového hotelu Nové Lázně se blíží!

Očekávané otevření pětihvězdičkový hotelu Nové Lázně se blíží. Je jedním ze sedmi hotelů patřících do skupiny Ensana, které se nacházejí v Mariánských Lázních. Tento novorenesanční architektonický klenot, který pochází z 19. století otevře pro své klienty již 31. července 2020. Historický pětihvězdičkový hotel Nové Lázně patří k tomu nejlepšímu, co mohou lázeňské hotely v České republice nabídnout a uspokojí tak i tu nejnáročnější klientelu.

Zažijte i Vy královský pocit v jednom z 97 stylově vyzdobených pokojů hotelu. Pokoje v kategoriích Superior De Luxe, Junior Suite De Luxe, Suite nebo Apartment prošly velkolepou, ale citlivou renovací, aby se zachovala krása historického novorenesančního stylu vyznačující se typickým mramorovým nádechem od světle žluté přes béžovou až po olivově zelenou. Každý pokoj je vybaven stylovým dobovým nábytkem a obklady, které často pochází až z roku 1896, pohodlným sezením a velkými okny, kterými lze pozorovat malebnou krajinu Mariánských Lázní. Moderní koupelny disponují nejmodernějším potřebným vybavením.

V Hotelu Nové Lázně můžete prožít luxusní dovolenou se špičkovými službami, které jsou naprosto srovnatelné s těmi zahraničními. Vyzkoušejte koupání ve třech bazénech v originálních Římských lázních, které zdobí originální mramorové sloupy pocházející z roku 1896. Součástí hotelu Nové lázně je i Královská kabina Edwarda VII., kde si můžete dopřát stejnou minerální uhličitou koupel se zábalem, přesně tak, jak si ji v Mariánských lázních dopřával britský král Edvard VII. Prohlédnout si je též možné

I Císařskou kabinu Franze Josefa I. Pro klienty, kteří zde v srpnu stráví více než 7 nocí je Královská koupel Edwarda VII. zdarma.

Hosté hotelu Nové Lázně si rovněž mohou užít široký výběr léčebných procedur, které využívají přírodní léčebné zdroje Mariánských Lázní. V hotelu je více než 40 terapeutických místností, kde probíhají koupele, masáže, zábaly a plynové koupele. K dispozici je také nový saunový svět. Velkou výhodou je možnost procházet se v rámci největšího evropského lázeňského komplexu pohodlnými a vytápěnými koridory, které prezentují interaktivními obrazy dobovou atmosféru a mapují historii Mariánských Lázní i samotného lázeňství.

Pro hosty, kteří se chtějí nechat hýčkat, je k dispozici široký výběr masáží a kosmetických ošetření značkami Comfort Zone a Pharmos Natur. K dispozici je také Premier Fitness v hotelu Centrální Lázně nebo nejrůznější hodiny jógy a Pilates.

Hotel také nabízí špičkovou kuchyni v restauraci Royal, a to v podání šéfkuchaře Aleše Kuprichta. Vše v podání fine dining, s důrazem na čerstvost ingrediencí a vyváženost všech pokrmů.

Nenechte si ujít královskou dovolenou v lázních a vyberte si z široké nabídky našich balíčků.

Pro více informací navštivte webové stránky: https://www.ensanahotels.com/cz                                                                                             

Fotogalerie
12576 12577

Další články z rubriky

Přivítejte jaro na Zámku ve Žďáru nad Sázavou

Přivítejte jaro na Zámku ve Žďáru nad Sázavou

Sir Winston Tea – vychutnejte si čaj jako pravý Angličan

Sir Winston Tea – vychutnejte si čaj jako pravý Angličan

Veselé křupání s BIGBOY

Veselé křupání s BIGBOY

The Artisan přinese poslední březnovou neděli brunchové hody

The Artisan přinese poslední březnovou neděli brunchové hody

Tradice v moderním hávu: lokše podle Kristíny Nemčkové

Tradice v moderním hávu: lokše podle Kristíny Nemčkové