Magazín Elita

LIP Intimate Care: Intimní kosmetika z darů přírody

LIP Intimate Care: Intimní kosmetika z darů přírody

Intimní partie jsou bezesporu jednou z nejcitlivějších oblastí (nejen) ženského těla. Skrze sliznice se do těla dostávají látky z okolního prostředí – tedy i z intimních gelů a mýdel. Začněte používat čistě přírodní kosmetiku bez minerálních olejů, sulfátů, syntetických konzervantů a parfémů tak, jak ji umí vyrobit v LIP Intimate Care. Jedině s kosmetikou bez petrochemických přísad můžete udržet vaše tělo v harmonii.

Švédské produkty Lip Intimate Care můžete nyní zakoupit na www.madeformoms.cz. Značka Made for moms si zakládá na tom, že jejich produkty jsou 100% přírodní, 100% vegan a z 90 % v bio kvalitě. Tyhle úžasné oleje vytvořily ženy pro ženy a doporučují je lékaři i porodní asistentky. Jsou skvělé i pro těhotné ženy nebo ženy po porodu.

Podle průzkumů valná většina žen zažila nějaký intimní diskomfort. Většina problémů přitom může pramenit z nevhodné péče. Zapomeňte na mýdlo, které vysušuje. Sáhněte po přírodním oleji, který pečuje. Intimní oleje LIP Intimate Care jsou tak jemné, že je můžete použít jako zvlhčující prostředek na celé tělo.

Zakladatelka LIP Intimare Care Veronica Campbell se na cestu čistě přírodní kosmetiky vydala poté, co vlivem vrozených vývojových vad zemřela její dcera. Tehdy si uvědomila, kolik škodlivých látek denně skrze svoji pleť přijímá z kosmetiky a drogerie a rozhodla se, že to změní. Po mnoha letech výzkumu a zkoušení, během kterých vytvořila několik receptur pro jiné značky, se rozhodla vytvořit něco, co jí na trhu stále chybělo: jemnou a přírodní péči o nejintimnější partie ženského těla. A tak vznikla LIP Intimate Care. „Moje značka je zde proto, aby oslavovala život, mou dceru a všechny úžasné ženy tam venku.“

LIP INTIMATE CARE ČISTICÍ A HYDRATAČNÍ OLEJ NA INTIMNÍ PARTIE

  • kokos a vanilka
  • rakytník a fragonie

Jemný olej na intimní partie, který čistí a zároveň hydratuje pokožku. S přírodní a velmi jemnou vůní čerstvého kokosu a vanilky nebo rakytníku a fragonie. Chrání proti podráždění a jako prevence bakterií.

100% přírodní a veganské složení, 70% bio

499 Kč/75 ml

LIP INTIMATE CARE HYDRATAČNÍ OLEJ NA HOLENÍ - MÁTA A YLANG YLANG

Luxusní olej pro extra jemné a hladké oholení. Hydratuje pokožku a pomáhá předcházet podráždění a pořezání žiletkou. 

100% přírodní a veganské složení, 90 % bio

499 Kč/75 ml

LIP INTIMATE CARE INTIMNÍ DUO

Kombinace oleje na holení a hydratačního oleje pro extra jemné oholení ve výhodném balíčku luxusního holicího oleje s mátou a Ylang Ylang pro extra jemné a hladké oholení a čisticího a hydratačního oleje s rakytníkem a fragonií.

899 Kč/2x 75 ml

Do svého portfolia zařadil značku Lip Intimate Care i český projekt madeformoms.cz. Projekt, který na český trh přináší jen vysoce kvalitní a zároveň stylové přípravky pro péči o těhotné, novopečené maminky a miminka, ale hlavně ženy, kterými nepřestáváme nikdy být.

Produkty seženete na webu www.madeformoms.cz, kde kromě potřeb pro miminka najdete i spoustu produktů, které doslova hýčkají všechny ženy.

Fotogalerie
12375 12376

Další články z rubriky

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Hejty na tepelná čerpadla se množí.  Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Hejty na tepelná čerpadla se množí. Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku