Magazín Elita

Bloom & Blossom je prémiová kosmetika pro těhotné, maminky i děti

Bloom & Blossom je prémiová kosmetika pro těhotné, maminky i děti

Britská kosmetika Bloom & Blossom je pečující, velmi jemná a navíc přírodní. Je určena budoucím, maminkám, ženám i miminkům. Kromě celebrit, jež tuto značku doslova zbožňují, se za její kvalitu zaručuje i český projekt madeformoms.cz, což dokazuje její výjimečnost.

Bloom & Blossom: jak to celé vzniklo

Julia a Christina jsou švagrové, maminky a zároveň velké milovnice kosmetiky. Během těhotenství zjistily, že na trhu je sice mnoho značek zaměřených na budoucí matky, žádná z nich ale nesplňovala jejich přísné nároky na kvalitu a navíc obaly či flakony všech těchto produktů křičely do světa "jsem těhotná".

V jejich hlavách se zrodila výjimečná myšlenka - založit vlastní značku, jejíž produkty se budou pyšnit vynikajícími kosmetickými vlastnostmi, budou přírodní a zároveň stylově a elegantně zabalené. "Co jsme chtěli? Něco, co opravdu funguje a něco, co se nám už v obchodě nebude zdát ošklivé," prozrazuje Julia s tím, že ačkoli šlo o obrovskou výzvu, kvůli níž obě opustily své úspěšně rozjeté kariéry, nelekly se, skočily do ní rovnýma nohama a začaly tvořit značku Bloom & Blossom.

Před deseti lety si jejich značky všimly nejen velké obchodní řetězce zabývající se prodejem kosmetiky, ale také odborníci z oboru, editorky lifestylových časopisů, blogerky i známé osobnosti včetně britské vévodkyně Kate. Netrvalo dlouho a produkty začaly navíc sbírat svá první ocenění především za kvalitu poskytované péče. A tak se zrodil kult s názvem Bloom & Blossom.

Výjimečný projekt madeformoms.cz

Pravdou ovšem je, že nic z toho pohádkového příběhu by se nestalo, kdyby Julia s Christinou pečlivě nevybíraly každou ingredienci, kriticky netrvaly na vysoké kvalitě vyrobených produktů a zároveň by se nesnažily být designově jiné. Právě z těchto důvodů je do svého portfolia zařadil i český projekt madeformoms.cz. Projekt, který na český trh přináší jen vysoce kvalitní a zároveň stylové přípravky pro péči o těhotné, novopečené maminky a miminka, ale hlavně ženy, kterými nepřestáváme nikdy být.

Léto s Bloom & Blossom

Krom toho, že mnoho těhotných a maminek má v létě oprávněný strach, že dojde k nadměrnému vysušení jejich pokožky a tudíž se začnou objevovat vrásky i jiné projevy stárnutí, často se také objevují obavy z cestování s malými dětmi. S Bloom & Blossom ovšem můžete tyto starosti hodit za hlavu. V jejich portfoliu totiž najdete:

OMLAZUJÍCÍ SPREJ NA OBLIČEJ - mimo jiné obsahuje výtažky z aloe vera, pupečníku asijského a limetkový olej, podporuje tvorbu kolagenu, obnovuje strukturu pleti a její pružnost, vyrovnává tón pokožky a také výrazně redukuje vrásky i kruhy pod očima.

100 ml: 450 Kč

OSVĚŽUJÍCÍ SPREJ NA NOHY A CHODIDLA - díky spojení extraktů z kaštanu, mandarinky a aloe redukuje zadržování vody v končetinách a přináší unaveným, oteklým a těžkým nohám rychlou úlevu.

100 ml: 420 Kč

TRIO PRO DOBRÝ DĚTSKÝ SPÁNEK - směs levandule, heřmánku a ylang ylang byla cíleně vyvinuta pro klidný spánek. U miminek i větších dětí navozuje pocit klidu a podporuje usínání. Sprej se hodí zejména na cestách, kdy děti usínají v neznámém prostředí, ale většina maminek ho jistě ocení i doma. Trio: 720 Kč

TRIO VEČERNÍ RITUÁL - výjimečná kombinace kadidla, heřmánku, lipového květu, moringy a také ylang ylang přirozeně navozuje pocit jistoty a bezpečí. Zároveň zklidňuje mysl a zejména na cestách, kdy neusínáme ve své posteli, podporuje nerušený spánek.

Trio: 720 Kč

Produkty Bloom & Blossom seženete na webu www.madeformoms.cz, kde kromě potřeb pro miminka najdete i spoustu produktů, které doslova hýčkají všechny ženy.

Fotogalerie
12293 12294 12295 12296

Další články z rubriky

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Klenotnictví a hodinářství BENY: preciznost v každém detailu

Klenotnictví a hodinářství BENY: preciznost v každém detailu

Proč si zamilovat bezsáčkové vysavače?

Proč si zamilovat bezsáčkové vysavače?