Magazín Elita

Košile, trička, kalhoty a bundy pro opravdové bushmany

Košile, trička, kalhoty a bundy pro opravdové bushmany

Zatraceně pohodlná bavlněná pánská košile SEADRIFT dostane každého svým lehkým a pohodlným materiálem. Je ze 100% mušelínu. Říká se mu taky gázovina a je to lehká a prodyšná bavlněná tkanina, kterou  skoro necítíte na těle. Košili SEADRIFT se šije ze dvou vrstev spojených neviditelným stehem. Díky tomu už není průhledná, ale prodyšnost si zachovává bezezbytku. Tohle je prostě dokonalý letní materiál, který je s každým dalším praním ještě jemnější. I díky tomu košili SEADRIFT bushmani milují a je ideálním parťákem nejen na celodenní procházky po pláži, ale i noční výlety lodí po moři nebo na opravdové expedice třeba do pralesa. Co muži I jejich partnerky ocení je, že skvěle saje pot.
Sedlo je pro volnost pohybu rozšířené pomocí dvou protizáhybů, dolní okraj je vytvarovaný, a navíc je zepředu osazená dvěma praktickými náprsními kapsami. Košile je speciálně opraná, aby byla ještě příjemnější na tělo.

Doporučená MOC: 1 699 Kč

Tričko ECHO je vyrobené ze 100% bavlny, je pevné a lehké zároveň, v teplých dnech každý ocení, jak je vzdušné a dobře saje pot. Na výpravu do přírody, na pochůzky ve městě. na setkání s přáteli nebo pro maximální pohodlí doma vždy sáhněte po tomto tričku. Potisk na předním dílu zavede každého až do Kanady, do provincie Britská Kolumbie na jihozápadě země. Mezi přírodní krásy této části země patří i jezero Cariboo Lake. A hydroplán? Tak ten odkazuje k jednomu z velmi rozšířených způsobů dopravy v této oblasti –malými letadly uzpůsobenými pro přistávání a startování právě z vodních ploch místních jezer.

Doporučená MOC: 799 Kč

Legendární odepínací kapsáče jsou zpět a jsou silnější než kdy předtím. Pryč je doba, kdy patřily takové kalhoty jen do lesa. V kapsáčích LINCOLN můžete vyrazit i do víru velkoměsta.

Doporučená MOC: 2 199 Kč

Wasco, odepínací kapsáče v odlehčené variantě jen do lesa, cargo kalhoty jsou in i víru. velkoměsta. BUSHMAN WASCO jsou cargo kalhoty a kraťasy v jednom.

Doporučená MOC: 2 199 Kč

Kalhoty jsou z pevného materiálu v plátnové vazbě s pobroušeným povrchem jsou vhodné i pro náročnější výpravy za zážitky. Pro větší pohodlí a změkčení odolného materiálu jsou finálně oprány. Trojitý šev nejen pěkně vypadá, ale zároveň se postará i o celkovou pevnost kalhot. Kvalitní YKK zipy jsou samozřejmostí. A co teprve kapsy: klínové na předním díle, dvě prostřižené kapsy s uzašitými patkami a zapínáním na druk na zadním díle a prostorné nakládané měchové kapsy rovněž s uzašitými patkami na druk.

Vzduch nemá pánská bunda BUSHMAN AERIAL pouze v názvu. Je totiž lehká a vzdušná, ideální do města i do přírody, navíc každému padne skvěle. Pokud už nejste tak úplně mladí tělem, rozhodně vám léta ubere. Bundu si užije každý muž, a to hned dvakrát. Je totiž oboustranná! Navíc nabízí velmi propracovaný design a mnoho funkčních detailů, kterou jistě oceníte.

Doporučená MOC: 3 699 Kč

Lehká funkční bunda, kterou ocení muži za deště i větru. Pánská outdoorová bunda RENEGADE má voděodolnou membránu a podlepené švy.

Doporučená MOC: 4 999 Kč

Více informací najdete na: www.bushman.cz

Fotogalerie
12024 12025 12026 12027 12028

Další články z rubriky

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Na vlně audioknih