Magazín Elita

Black Friday je již u nás známý, těšit se můžete i na boxing day!

Black Friday je již u nás známý, těšit se můžete i na boxing day!

Předvánoční slevy Black Friday jsou v Česku velmi populární. To Australané mají pro změnu svůj „Boxing day“ a mnozí z nich na své dárky raději počkají, a těsně po Vánocích pak nakoupí o 60–80 % levněji. Lednové nákupy se vyplácejí i u společnosti YENKEE, která přináší řadu výhodných slev.

Jen málokterý Čech by si uměl představit štědrovečerní oslavy bez rozbalování dárků pod stromečkem. Ti zodpovědní sází na připravenost a své dárky nakupují v průběhu celého roku. Náklady si tak chytře rozprostřou do několika měsíců a ceny jsou navíc mnohdy přívětivější.

Ti méně připravení pak berou obchody útokem těsně před Vánoci, a využívají tak akční nabídky „Black Friday“, kde se dá i mnohdy ušetřit. Mezi námi jsou ale i tací, kteří jdou do extrémů a pod tlakem z obavy nenadělit, čerpají finanční půjčky.

A co na to za oceánem? Nejen v Anglii či Kanadě ale také třeba u protinožců, v Austrálii, často lidé vyčkávají. O Vánocích se věnují jejich podstatě, tráví čas s rodinou a přáteli, odpočívají a hodují. Připravují plážové a zahradní grilování a v průběhu letních radovánek raději chytře vyčkávají na zmiňovaný Boxing Day. Tento den je datován na 26.12., tedy těsně po Vánocích, a je znám právě jako svátek pro nakupování.

A právě v tento den většina občanů zemí Commonwealthu bere obchody útokem. Vědí, že na slevy se vyplatí počkat. Ceny totiž často klesají o 60 až 80 %.  I v obchodech to pak někdy vypadá jako v boxovacím ringu, každý si chce přijít na své.

Z pohledu historie to ale s boxem nemá vůbec nic společného.  Jedna z mnoha legend praví, že se tento den jmenuje hlavně díky krabičkám s jídlem, které v minulosti bohatí rozdávali chudým. Podle další legendy se v tento den otevíraly kasičky v kostelích a jejich obnos se pak mezi chudé rozdával.

I u nás se mohou lednové nákupy vyplatit. Důkazem tomu je značka Yenkee přináší řadu výhodných slev.

YENKEE YSP 2105 Multimediální 2.1 reproduktorový systém za 1598 Kč

Multimediální reproduktor 2.1 od Yenkee si dokáže poradit téměř se vším. Ať už se jedná o smartphony, tablety, notebooky či další elektronikou, kterou běžně disponujeme v našich domácnostech. Systém se snadno a rychle připojí skrze Bluetooth. Kvalitní zvuk vás vnese přímo do samotného centra dění ať už hrajete oblíbené hry, posloucháte rockové kapely nebo sledujete napínavý film, tyto zážitky dostanou úplně nový rozměr. Pro ty, co rádi lenoší je zde i pohodlné dálkové ovládání z mobilu, kterým zvládnete přepnout písničku klidně z vaší pohovky. Vstupy pro SD kartu, USB a AUX jsou pro 2.1 samozřejmostí, stejně tak jako zabudovaný FM přijímač.

Reproduktor TIMBRE YENKEE YSP 3050GY BT za 799 Kč

TIMBRE je ideální pro použití jako samostatný Bluetooth reproduktor pro streamování hudby z telefonu, tabletu nebo jiných chytrých zařízení. Může být také použit jako mini soundbar pro zlepšení audio zážitků z notebooku, PC nebo TV. Vychutnejte si stereofonní zvuk s duálními reproduktory s celkovým výkonem 10 W (RMS), rozšířený o duální pasivní zářiče pro hluboké basy. Spolehlivá dobíjecí baterie s vysokou kapacitou 1800 mAh zajišťuje až 8 hodin přehrávání na jedno nabití. TIMBRE je navržen jako elegantní doplněk vaší domácnosti.

Více informací o značce Yenkee a jejích produktech najdete na webových stránkách www.yenkee.cz

Fotogalerie
11603 11604 11605 11606

Další články z rubriky

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi  s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Na vlně audioknih