Magazín Elita

Moto akce, které si v roce 2020 nenechat ujít!

Moto akce, které si v roce 2020 nenechat ujít!

Motocyklové akce, festivaly, show a eventy letošního roku jsou za námi, ale celý rok 2020 je před námi. Už teď vám můžeme slíbit, že o ně opět nebude nouze! Vybíráme proto ty nejzajímavější, na kterých by žádný milovník motocyklů, sportu, adrenalinu, zábavy a skvělé show neměl chybět. Navíc vstupenky na ně jsou už nyní v prodeji a mohu se tak stát těmi nejlepšími vánočními dárky, pořízeným v klidu, z pohodlí domova, beze stresu a tlačenic v nabitých obchodech nebo nákupních centrech.

A na jaké TOP moto akce se v roce 2020 můžeme těšit?

Prague Harley Days 2020: 3. – 4. července (Praha) – Silné stroje, zvuk motorů, vůně benzínu, koncerty, tradiční spanilá jízda centrem Prahy, jízdy na motocyklech Harley-Davidson zdarma, výstava motocyklů a mnoho dalšího. Dva dny nabité tou nejlepší zábavou, která nadchne nejen milovníky motocyklů, ale všechny příznivce pulzující atmosféry, dobré hudby a adrenalinu, kde si na své si přijdou i ti nejmenší. Již 6. ročník Prague Harley Days se uskuteční v pátek a sobotu 3. a 4. července na holešovickém Výstavišti v Praze. Vstupenky jsou k dispozici na www.harleydays.cz za 370 Kč.

Ladies Ride Camp: 7. – 9. srpna (Bělá pod Bezdězem) – První ročník jedinečné akce, kterou připravují motorkářky všem dalším motorkářkám. Víkendová dámská jízda na motocyklech všeho druhu a zároveň camp, kde si budou moci motorkářky vyzkoušet stroje různých značek, učit se od profesionálek a získat nové kamarádky v jedné stopě. Během víkendu osedlají to, co ve vlastní garáži nemají a vyzkouší si třeba i úplně jiný styl jízdy nebo načerpají rady a zkušenosti od motorkářek, které jezdí profesionálně. Pobaví se a poznají nové kamarádky.  Léto, drinky, hudba a vůně benzínu, takový bude Ladies Ride Camp 7. až 9. srpna. Registrovat se je možné už nyní na www.ladiesridecamp.cz a cena celovíkendové vstupenky začíná na 950 Kč. Navíc, každý, kdo zakoupí vstupenku na Ladies Ride Camp získá zároveň i vstupenku na Prague Harley Days 2020, které se konají v termínu 3. a 4. července 2020.

Rock’N’Ride 2020:  11. – 12. září (Benešov u Prahy) – Již 6. ročník moto festivalu, který unikátním způsobem propojuje svět motocyklů a hudby a pořádají jej ti nelepší čeští motocykloví závodníci pro všechny milovníky motocyklů, hudby, zábavy a adrenalinu. V rámci dalšího ročníku se návštěvníci mohou těšit na CountryCross, SuperEnduro a FMX a samozřejmě i na nespoutané party i závěrečnou afterparty, koncerty nebo D.J. hudbu v podání těch nejlepších D.J. z pražské klubové scény. Jedinečná atmosféra, tři sportovní disciplíny, včetně nových kategorií, dvě stage a mnoho dalšího. Již 6. ročník Rock’N’Ride se uskuteční v pátek a sobotu 11. a 12. září v areálu Kavčák u Benešova u Prahy. Vstupenky na akci, za kterou stojí Libor Podmol, Vít Kuklík, Martin Kuklík a Martin Koreň jsou k dispozici na www.rocknride.cz za symbolickou cenu 280 Kč.

FMX Gladiator Games 2020:  12. prosince (Praha, O2 arena) – Jubilejní 20. ročník nejstarší freestyle motokrosové show v Evropě, která udávala směr celé řadě FMX show prakticky po celém světě. Neskutečné výkony jezdců, salta a další dechberoucí triky na motocyklech, čtyřkolkách nebo sněžných skútrech. Head-to-head souboje těch nejlepších českých i světových hvězd FMX scény. A k tomu všemu elektrizující atmosféra, při níž tuhne krev v žilách na pozadí jedinečné show, unikátní scény a umocňující hudby. Jubilejní ročník FMX Gladiator Games nebude jen dalším ročníkem již zavedené show, ale oslava freestyle motokrosu, se vším, co k němu patří. 20. ročník FMX Gladiator Games se skuteční v sobotu 12. prosince v pražské O2 areně. Vstupenky jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketportal.cz a Ticketmaster.cz od 990 Kč. Více na www.fmxgladiatorgames.com.  

Fotogalerie
11482 11483 11484

Další články z rubriky

Tatra získala prestižní ocenění Red Dot za design vozidel nejnovější generace řady Force

Tatra získala prestižní ocenění Red Dot za design vozidel nejnovější generace řady Force

Harley-Davidson Experience Tour 2024 V České republice

Harley-Davidson Experience Tour 2024 V České republice

Sdílené koloběžeky jsou technologiemi prošpikované stroje samy usměrňují jezdce

Sdílené koloběžeky jsou technologiemi prošpikované stroje samy usměrňují jezdce

Společnost Porsche Česká republika předala ocenění vítězům celostátní soutěže Autoopravář Junior 2024

Společnost Porsche Česká republika předala ocenění vítězům celostátní soutěže Autoopravář Junior 2024

30. Evropský srazu Harley Owners Group group již v červnu v Itálii

30. Evropský srazu Harley Owners Group group již v červnu v Itálii

Na vlně audioknih