Magazín Elita

TIP na zahřátí: AMUNDSEN HOT APPLE

TIP na zahřátí: AMUNDSEN HOT APPLE

Zima se vám zaryla pod kůži a ledové drinky radši vyměníte za horký hrnek? Hřejivý nápoj Hot Apple může dostat zcela jiný rozměr, když k jeho přípravě použijete Amundsen Fuison Cider. S ovocným likérem na bázi unikátně jemné vodky Amundsen můžete míchat množství originálních drinků, proto se lahev neztratí na party i mezi milovníky osvěžujících koktejlů.            

Ovocné likéry AMUNDSEN FUISION jsou vytvořeny na bázi unikátně jemné, 6x destilované vodky Amundsen s přírodními šťávami a obejde se bez zbytečných barviv a chemie. Řada ovocných likérů nabízí nespočet možností pro míchání svěží drinky s nápadem.

Ingredience:

  • 80 ml Amundsen Fusion Cider
  • 150 ml horké vody 
  • citonovo-limetkovou garnish

Postup:

  1. Dáme do sklenice Amundsen Fusion Cider, zalijeme ho 150 ml horké vody, můžeme i o trochu více.
  2. Na závěr přidáme dekorujeme citonovo-limetkovou garnishí.

 


Další články z rubriky

Kam v létě na výlet za každého počasí? Do Liberecké Papilonie

Kam v létě na výlet za každého počasí? Do Liberecké Papilonie

Nevšedně rychlý chutný a vyvážený recept do shonu všedních dní: barevné pity z pánve

Nevšedně rychlý chutný a vyvážený recept do shonu všedních dní: barevné pity z pánve

Koprová omáčka v podání Pavla Býčka v Krug ambasádě The Eatery v Praze

Koprová omáčka v podání Pavla Býčka v Krug ambasádě The Eatery v Praze

Jen letos: kroužkovaný prémiový ležák 460

Jen letos: kroužkovaný prémiový ležák 460

Letní exotická hvězda na vašem stole: Baba ganoush podle receptu Kristíny Nemčkové

Letní exotická hvězda na vašem stole: Baba ganoush podle receptu Kristíny Nemčkové