Magazín Elita

Lindor umocňuje magické kouzlo Vánoc

Lindor umocňuje magické kouzlo Vánoc

Nezadržitelně se blíží magický adventní čas, dny, které jsou naplněny milými zážitky, klidem a radostí. Doba, kdy si dopřáváte výjimečné chutě, protože i vy sami jste zcela výjimeční. Svěřte tedy své smysly do rukou švýcarských Mistrů čokolády, kteří již od roku 1845 pro vás připravují neodolatelně jemné a luxusní pralinky Lindor. Dopřejte si i vy jedinečný zážitek plný bohaté a sametové chuti.

A kdy jindy, než právě o Vánocích bychom měli pamatovat na svou rodinu a přátele? Udělejme svým blízkým radost tím, co sami tolik milujeme. Pralinky Lindor v pestrém vánočním provedení doladí nevšední adventní atmosféru a pod stromečkem vykouzlí úsměv na rtech.

Pralinky Lindor jsou přesně tím dárkem, kterým dáme každému najevo, jak moc nám na nich záleží. Luxusní vánoční provedení spolehlivě vyčaruje radost v srdci obdarovaného.

Ať už mléčná, hořká nebo třeba bílá, obrovské potěšení dokáže vyvolat i jen jedna jediná pralinka Lindor…

 

Každý totiž dobře ví, že pod jejím nádherným obalem je ukryta ta nejvytříbenější čokoláda s nejjemnější náplní. Pralinka Lindor může být součástí i adventní výzdoby. Zkuste Lindor přidat ke každému talíři na slavnostně nazdobené štědrovečerní tabuli. Dejte ji dětem i partnerovi na Štědrý den ráno pod polštář. Nebo ji použijte ke zkrášlení vánočních dárků – obdarovaného tak potěšíte hned dvakrát a uvidíte, že spolu s radostí se okamžitě dostaví i ono magické kouslo Vánoc.

Ozdobte pralinkami Lindor svůj vánoční stromeček. Nejen, že tak své nejbližší překvapíte svým vytříbeným vkusem, ale zároveň potěšíte jejich i svoje chuťové pohárky.

Prožijte nejkrásnější čas roku společně se svými nejbližšími v zajetí báječné chuti Lindt. Pokaždé, když si jednu pralinku rozbalíte, zpříjemníte si tím dny plné vánočního shonu. Lindor udělají radost i nečekané návštěvě, zlehka osladí chvilku u voňavé kávy či šálku čaje anebo je nechte jako pravou hvězdu Vánoc zazářit pod vánočním stromečkem.

Sáhněte letos o Vánocích po mléčných pralinkách Lindor Tin Milk nebo Lindor Tin Assorted od Lindt v neodolatelném dárkovém provedení. Kouzelné adventní designy vám dál mohou sloužit jako dekorativní i praktické dózy, třeba na vánoční cukroví. Lindt má pro vás i variantu menšího, avšak stejně luxusního dárku v podobě Lindor Pillars Milk a Assorted. Nechte se hýčkat i vy a napište si Ježíškovi o Lindor Tree, strom letošních Vánoc. Nový design udělá radost pod stromečkem i vašim blízkým. Pozor! Pro všechny milovníky nejjemnějších pralinek Lindor, je tu opět velká vánoční koule, Lindor Maxi Ball. Tipněte si, kolik pralinek Lindor se v ní skrývá? 44! Všechny neodolatelně jemné pralinky můžete vybírat nejen v uvedené mléčné variantě, ale i ve zlatém provedení Assorted, kde najdete ten nejlepší výběr Lindor.

Lindor Pillar Milk a Assorted (75g) – cena 74,90 Kč

Lindor X mass tree Milk a Assorted (125g) – cena 129,90 Kč

Lindor Tin  Milk a Assorted (150 g) – cena  179,90 Kč

Lindor Maxi Ball Milk a Assorted (550 g) – cena 399,90 Kč

Lindor Gift Box Milk a Assorted (150g) – cena 169,00 Kč

Fotogalerie
11205 11206

Další články z rubriky

Přivítejte jaro na Zámku ve Žďáru nad Sázavou

Přivítejte jaro na Zámku ve Žďáru nad Sázavou

Sir Winston Tea – vychutnejte si čaj jako pravý Angličan

Sir Winston Tea – vychutnejte si čaj jako pravý Angličan

Veselé křupání s BIGBOY

Veselé křupání s BIGBOY

The Artisan přinese poslední březnovou neděli brunchové hody

The Artisan přinese poslední březnovou neděli brunchové hody

Tradice v moderním hávu: lokše podle Kristíny Nemčkové

Tradice v moderním hávu: lokše podle Kristíny Nemčkové