Magazín Elita

Představujeme vám limitovanou kolekci outdoorového oblečení Columbia

Představujeme vám limitovanou kolekci outdoorového oblečení Columbia

 

Columbia Sportswear a Opening Ceremony představují speciální limitovanou kolekci tvořenou vybranými ikonickými modely z archivu outdoorového oblečení Columbia v exkluzivním trendy designu legendární newyorské značky Opening Ceremony. Tato spolupráce přináší pro jaro a léto 2019 jedinečnou kolekci 8 kusů unisex oblečení a doplňků, která čerpá z 80ti-leté historie a technologických inovací značky Columbia. Opening Ceremony dává kolekci nový a neotřelý barevný look, který osloví i mladou generaci.

Kolekce Columbia Sportswear - Opening Ceremony představuje praktické univerzální zabalitelné větrovky a parky, šortky, kalhoty a kšiltovky proti slunci v unisexovém provedení a velikostech. Kolekce také představuje klasické turistické boty  Columbia v designu Opening Ceremony s výraznými barevnými prvky.

Ikonická bunda Sawtooth Parka byla vybrána z archivu značky Columbia a přetvořena do modelu se stylovým designem Opening Ceremony. Charakteristické výrazné barvy Opening Ceremony a praktické účelné prvky ikonických modelů Columbia jako je kapsa, do které se bunda sbalí a srolovatelná kapuce, z parky tvoří exkluzivní a funkční fashion kousek pro milovníky stylu pro každodenní outdoor aktivity. K dostání je ve dvou výrazných  barevných variacích papoušková modř s přechodem do žvýkačkové růžové a světle růžová s přechodem přes světle zelenou do černé parka je perfektní pro teplejší jarní měsíce a chladnější letní večery.

Vlastnosti parky:

  • Zabalitelná do malé náprsní kapsy pro jednoduché skladování a přenos
  • Voděodolná látka
  • Elastické lemy
  • Kapsy na zip
  • Kapuce složitelná do límce
  • Síťovinové odvětrání na zádech

Stejně jako parka, i tyto šortky lze zcela sbalit do jejich zadní kapsy. K dostání jsou ve dvou jasných barevných kombinacích odpovídajícím parce - žvýkačkové růžové s modrou a černé se světle zelenou. Tyto univerzální unisexové šortky se určitě stanou vaším společníkem do vody i na venkovní aktivity.

Short features:

  • Elastický pas s látkovým nastavitelným páskem
  • Zabalitelné do zadní kapsy
  • Kapsy na zip
  • Podšívka ze síťoviny

Lehké a pohodlné trailové boty, které můžete použít nejen na nejrůznější outdoorová dobrodružství. Newton Ridge jsou inspirované klasickými botami do hor od společnosti Columbia. Nepromokavá kůže a prodyšný meshový materiál na povrchu vás ochrání v každé situaci. Na botách jsou jasné oba brandy, mají barevné tkaničky a aplikace v barvě žvýkačky. Tyto boty vám zajistí pozornost na horské túře nebo kdekoliv jinde.

Vlastnosti bot:

  • Omni-Grip™ přilnavá gumová podrážka
  • Voděodolná konstrukce
  • Výrazný Columbia a Opening Ceremony branding

Větrovka Grand Cache II Anorak byla znovu oživena a vylepšena spoluprací s Opening Ceremony do jedinečného unisexového fashion kousku. Stejně jako originál se bunda obléká přes hlavu, je nepromokavá, má zipy v podpaží pro lepší odvětrání, boční zip pro snadné oblékání a klokaní kapsu, která lze rozložit a vznikne tak malá taštička vhodná pro nošení maličkostí. Design Opening Ceremony zahrnuje duhovou látku, která vytváří zajímavý visuální efekt a pro Opening Ceremona typický leopardí potisk na vnitřní meshové podšívce kapuce. K dostání je v tmavě fialové a kaktusové růžové.

kalhoty Grand Cache II Pant jsou z voděvzdorné, duhové látky, mají barevnou meshovou podšívku a detaily obou značek. Kromě toho také nastavitelný pásek a nastavitelné kotníkový lem. Kalhoty lze složit do balíčku do jejich zadní kapsy. 

Polo tričko s dlouhým rukávem nazvané Winema Long Sleeve Polo se představuje v podání Opening Ceremony z materiálu se strukturou síťoviny, vroubkovaným límcem a lemy rukávů. Na prsou má logo Columbia i Opening Ceremony. K dispozici je v černé barvě  nebo s divokým leopardím vzorem.

Ikonická čepice je kšiltovka, která zároveň chrání před sluncem a hmyzem i zátylek. Byla původně vytvořena pro rybáře, kteří loví ve stojatých slaných mokřinách. V podání Opening Ceremony je ve dvou barevných variantách, a to růžovo-modré nebo černé s leopardím potiskem na vnitřní straně.  Skvěle se hodí na jarní a letní hudební festivaly nebo prázdninové cesty. Technologie Columbia jako Omni-Shield™ zajistí ochranu před sluncem. Vnitřní lem čepice je vybaven technologií Omni-Freeze Zero™ s polymery, které při pocení chladí.

Ledvinka Columbia x Opening Ceremony nabízí dvě celobarevné varianty nebo verzi s leopardím potiskem. Má dvě kapsy a nastavitelný popruh, díky kterému lze nosit i jako cross body. Je nejen velmi praktická, ale určitě s ní uděláte dojem na ostatní.

Exkluzivní unisexová kolekce o osmi kusech je k dispozici na www.openingceremony.com

Fotogalerie
10074 10075 10076 10077

Další články z rubriky

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Hejty na tepelná čerpadla se množí.  Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Hejty na tepelná čerpadla se množí. Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku