Magazín Elita

Bistro Kapara je letos opět otevřené na Manifesto Food Marketu

Bistro Kapara je letos opět otevřené na Manifesto Food Marketu

Bistro Kapara se specializuje na „jídlo ulice“ známé ze zemí východního Středomoří a Blízkého východu. Objevíte zde všechna tajemství tamní kuchyně ukryté v domácím pita chlebu. Ať už jste milovníky masa a zvolíte domácí hamburger, jehněčí kebab nebo kuřecí shawarmu a nebo se přikloníte k jedné z vegetariánských možností nabídky, budete vždy spokojeni.
Všechny kombinace ukryté v chlebu pita jsou doplněny o čerstvou zeleninu, perfektně vybrané domácí omáčky nebo pastu tahini. Mezi jídly bez masa naleznete třeba grilovaný květák, který je zjemněný olivovým olejem a omáčkou tahini nebo lilek připravený v tempuře s vajíčkem naměkko nazvaný Sabich. Kapara se také specializuje na ručně připravovaný pravý izraelský hummus, který je známý svojí jemností a delikátní chutí.

Fotogalerie
9958 9959 9960 9961

Další články z rubriky

Češi milují zmrzlinu. Tesco rozšiřuje nabídku, láká na luxusní Tesco Finest i bio a veganské novinky

Češi milují zmrzlinu. Tesco rozšiřuje nabídku, láká na luxusní Tesco Finest i bio a veganské novinky

Letní menu restaurace The Artisan zve na cestu plnou chutí, vůní a sezónních inspirací

Letní menu restaurace The Artisan zve na cestu plnou chutí, vůní a sezónních inspirací

Léto na terase: 3 osvěžující recepty pro každý den

Léto na terase: 3 osvěžující recepty pro každý den

Máme pro vás recept na domácí tortilly z červené čočky

Máme pro vás recept na domácí tortilly z červené čočky

Burger z červené čočky by neměl chybět v žádném jídelníčku

Burger z červené čočky by neměl chybět v žádném jídelníčku

Na zdraví