Magazín Elita

Tipy na šperky inspirované přírodou pro každou osobnost

Tipy na šperky inspirované přírodou pro každou osobnost

Ach, my ženy. Někdy jsme tak komplikované, nestálé a neustále se měníme. Jsme jako řeka, která plyne. Avšak možná právě ona neuchopitelnost je to, co na nás muži tak často obdivují. Pokud se na nás dívají s láskou a pozorností, každý den mohou objevovat nová překvapení. I když je každá z nás nenapodobitelný originál, jedno máme všechny společné. Jsme součástí Země, přírody a v každé se skrývá nespoutaná divoženka, na kterou bychom neměly zapomínat. Jendou z možností, jak toho docílit, je nosit šperk s vhodným motivem. Nabídka je v současnosti navíc natolik pestrá, že si na své přijde opravdu každá dáma. Inu, posuďte samy.

Strom života

Stromy jsou nedílnou součástí našeho bytí. Poskytují nám stín, domov, a dokonce i život sám, neboť jen díky nim můžeme dýchat. Život stejně jako strom roste, větví se a košatí, pokud tedy hledáte krásný motiv na originální šperk například na křtiny dítěte, tento je ideální.

Strom života také bývá symbolem jednoty, proto může krásně ozdobit šperky související se vztahy, ale třeba také krabičku se snubními prsteny.

Květiny

Růže, frézie, tulipány, jasmín...Květinový motiv je ideální zejména pro jarní a letní šperky, v teplých odstínech se ale perfektně hodí i na chladnější období. Květiny ze zlata či stříbra, které nikdy neuvadnou, ocení zejména dámy romantické povahy, které mají rády něžnost a okouzlující kombinace pastelových barev.

Zvířata pro štěstí

Víme, že štěstí se za peníze koupit nedá. Každopádně symboly, které ho představují, určitě ano. Kromě klasického čtyřlístku můžete zvolit například stříbrný prsten či náhrdelník se symbolem slona či jednorožce.

Přírodní symboly ženskosti

Toužíte po smyslném šperku, který bude kombinovat vaši divokou ženskou stránku s přírodními motivy? Pak sáhněte po klenotu zobrazujícím kočku nebo lišku. Liška je symbolem mateřské lásky ale také inteligence. Šperky s vyobrazením kočky, například zlaté náušnice, zase pomohou každé ženě ke spojení s vlastní intuicí a nezávislostí.

Touha po svobodě

Pokud stále spřádáte nové plány na výlety za dobrodružstvím, milujete nezávislost a nerada se dlouho poutáte na jedno místo, pak vás pravděpodobně zaujme šperk s motivem motýla nebo ptáka, kteří jsou díky své možnosti létat naprosto ideálním ztělesněním svobodného způsobu života.

Fotogalerie
9766 9767 9768

Další články z rubriky

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi  s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Na vlně audioknih