Magazín Elita

POZNÁVEJTE GASTRONOMII S PEČETÍ ZLATÝCH LVŮ

POZNÁVEJTE GASTRONOMII S PEČETÍ ZLATÝCH LVŮ

S nárůstem zájmu o gastronomii se zvyšuje zájem o vyhledávání kvalitních restaurací, kde nás mohou čekat skvělé kulinární zážitky. Projekt s názvem Nejlepší restaurace je tím nejlepším rádcem.  Nic Vám tedy nebrání vstoupit do světa Zlatých lvů. 

Vyhlášení nejlepších restaurací pro rok 2019 se konalo 28. listopadu 2018 ve Francouzské restauraci Art Nouveau. 

Připravovaný ročník 2019 překonává poprvé hranice Prahy a je oficiálně prvním celorepublikovým hodnocením zážitkových restaurací. Na konci listopadu vychází nejnovější výběr nejlepších českých i moravských restaurací, z nichž ty nejšpičkovější získají prestižní ocenění od jednoho do tří Zlatých lvů. Tři Zlatí lvi jsou zárukou neobyčejného zážitku, dva slibují vrcholnou gastronomii a jeden výbornou kuchyni.

Autoři prestižního tuzemského projektu publikují výsledky nezávislého hodnocení restaurací vždy pro nadcházející  rok a doplňují tak mezinárodně uznávané údaje michelinského průvodce. Více než pět desítek nezávislých hodnotitelů pravidelně navštěvuje nejlepší restaurace a na základě jednotné metodiky hodnotí podniky z pohledu kvality a estetiky nabízených pokrmů, úrovně obsluhy, útulnosti, originality, vybavenosti interiéru a dalších důležitých atributů. Zlatí lvi tak přehledně navádějí fanoušky té nejkvalitnější gastronomie do pečlivě vybraných a ohodnocených restaurací v Praze i na dalších místech naší vlasti.

Příznivci zážitkové gastronomie tak získají po publikacích Nejlepší pražské restaurace 2015, 2016, 2017 a 2018 do své sbírky nový, tentokrát celorepublikový přírůstek. Jenom připomeňme, že některé ročníky se dočkaly také anglické jazykové mutace a celkový náklad přesáhl 30 000 výtisků.

Více informací: www.toplifeczech.cz

Fotogalerie
9065

Další články z rubriky

Zdravá lednová inspirace: začněte nový rok v barvách s našimi řepovými palačinkami!

Zdravá lednová inspirace: začněte nový rok v barvách s našimi řepovými palačinkami!

Na brusle na moře Vysočiny nebo pod Zelenou horu

Na brusle na moře Vysočiny nebo pod Zelenou horu

Tipy, jak si užít suchý leden i únor bez kompromisů & jak přistupovat k alkoholu zodpovědně po celý rok

Tipy, jak si užít suchý leden i únor bez kompromisů & jak přistupovat k alkoholu zodpovědně po celý rok

Francouzské pekařství PAUL v lednu, tak to je vášeň v croissantu

Francouzské pekařství PAUL v lednu, tak to je vášeň v croissantu

Hledáte inspiraci na neobyčejné silvestrovské občerstvení? Vyzkoušejte muffiny s pancettou

Hledáte inspiraci na neobyčejné silvestrovské občerstvení? Vyzkoušejte muffiny s pancettou

Retrohraní