Magazín Elita

PŘIJĎTE SI DO BRNA ZATANČIT S ANDREOU VEREŠOVOU

PŘIJĎTE SI DO BRNA ZATANČIT S ANDREOU VEREŠOVOU

Půvabná modelka Andrea Verešová se stala pro letošní rok patronkou brněnského festivalu Life! a již při natáčení upoutávky bylo naprosto jasné, že se stane ozdobou „tanečku“ na výstavišti. „Tanec miluji. Myslím si, že je to přirozený způsob projevu člověka a osobnosti. Říká se dokonce, že tanec je zpívání pohybem,“ prohlásila vždy skvěle vypadající modelka. Přijďte se v sobotu 10. listopadu přesvědčit na vlastní oči, kdy se v pavilonu A1 pokusí ona i další tancechtiví návštěvníci překonat laťku loňského tanečního rekordu!  

Taneční rekord se zapsal do historie brněnského výstaviště v roce 2013. Na společnou choreografii na skladbu Celebration od Kool & The Gang najednou tančilo více než 500 účastníků. V roce  2014 se už zapojilo 774tanečníků a tančil s nimi i Richard Genzer. O rok později se stal ambasadorem Ondřej Sokol a patronem Jirka Mádl a sešlo se  rekordních 1 216 tanečníků. V roce 2016 to už bylo 1 577 tanečníků a vedlo je velice zajímavé trio - Ondřej Sokol, Lukáš Pavlásek a Jakub Kohák. Vloni se na místě sešlo celkem 2 052 tanečníků. Ambasadorem byl opět Ondřej Sokol, ke kterému se připojil Leoš Mareš se Simonou Krainovou.V letošním roce si s Ondřejem Sokolem zatančí Andrea Verešová a také Roman Šebrle. Podpořit je můžete i vy a třeba právě díky vám  může být rekord překonaný. Začátek v sobotu 10. listopadu v 15.00 hod a tančit se bude na skladbu Wanna Dance With Somebody od Whitney Houston!

Také letos se návštěvníci DANCE Life! mohou těšit na lektory několika desítek tanečních stylů, na workshopy v tanečních studiích, taneční představení, soutěže a show, kterou nemáte šanci běžné zažít. Zatímco taneční rekord se bude překonávat v pavilonu A1,  tanci však bude vyhrazen pavilon E. Připraveno je kolem 100 tanečních workshopů a 9  soutěží. Těšit se můžete i na ohnivou taneční show a třeba i světelné představení Pyroterra a také maorský bojový tanec haka. DANCE Life! bude opět jednoznačně největším setkáním tanečníků i fanoušků tance a tanečním festivalem v ČR a střední Evropě vůbec.

Fotogalerie
8857 8858

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih