Magazín Elita

ITALSKÝ HŘEBEC BRIC’S PŘEDSTAVIL NOVOU KOLEKCI TAŠEK TORINO A MONZA

ITALSKÝ HŘEBEC BRIC’S PŘEDSTAVIL NOVOU KOLEKCI TAŠEK TORINO A MONZA

Bric’s, italská  značka luxusních tašek, zavazadel a doplňků s tradicí oslavila v loňském roce 65. výročí na trhu, nikdy nezahálí. V letošním roce přichází rovnou se dvěma novými kolekcemi Torino a Monza, Obě přináší do světa bussinesu svěží vítr, eleganci i záruku toho, že je již nikdy nebudete chtít odložit.

První z nováčků je celý z kůže a na první pohled zaujme svou elegancí. Jeho bratříček je naopak z kůže jen částečně, pro větší barevnost a odolnost ji doplnil nylon. Obě řady jsou inspirovány urban style, dodávají tedy naší moderní a uspěchané době nádech starých časů s prvky jedinečnosti.

Přestože zástupci obou řad svým vzhledem nadchnou každého moderního obchodníka, zůstávají plně funkční a rafinované. Stejně tak jako Miláno, které dodalo kouzlo celé kampani, je i nová kolekce plná dynamiky a moderního stylu.

Doplňky značky Bric’s jsou určeny pro všechny, kteří staví na první místo eleganci a zároveň funkčnost. Na své si přijdou vyznavači italského vkusu i příležitostní uživatelé. Nové kolekce Torino a Monza byly navrženy tak, aby upokojily každého, kdo je v neustálém pohybu. Ať už cestujete po celém světě, či jste podnikatel se vkusem, vždy budou splňovat i ty nejvyšší nároky a budou s vámi neohroženě čelit každodennímu životu.

Sortiment obou kolekcí zahrnuje čtyři batohy v různých velikostech, tři aktovky s jednou nebo dvěma rukojeťmi a čtyři tašky přes rameno. Nechybí ani doplňky jako je kosmetická taštička či taška na doklady. V kolekci Monza najdete také kabinové zavazadlo a pilotní kufřík, které jsou vyrobeny z odolného polykarbonátu a snadnou manipulaci s nimi zajišťují čtyři dvojitá kolečka.

Zatímco kolekci Torino tvoří přírodní kůže v hladkém či drásaném provedení, doplňky z řady Monza jsou dokonalým propojením elegantní kůže s odolným nylonem v černém a šedém provedení. Pokud dáváte přednost veselejším barvám, jsou pro vás připraveny také batohy s nylonem v odstínech modré a oranžové.

Batohy do kanceláře jsou praktickým a funkčním pomocníkem pro každodenní život. Elegantně, ale přitom bezpečně uchovají vše potřebné. Díky vnitřní kožené klíčence, praktickým kapsám na telefon a karty a velkému vnitřnímu prostoru budete mít vše vždy jednoduše po ruce. Uspořádání kapes s otvory pro kabely navíc zaručí, že už nikdy nebudete offline.

-lk-

Fotogalerie
8767 8768

Další články z rubriky

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi  s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Na vlně audioknih