Magazín Elita

SPORTMAX JE PROSÁKLÝ ADRENALINEM I SVOBODOU

SPORTMAX JE PROSÁKLÝ ADRENALINEM I SVOBODOU

Kolekce značky Sportmax jaro – léto 2019 poprvé čerpá inspiraci ze světa surfování. Od Biaritzu po Hawai, od italského pobřeží po magický svět písku a vody, přichází nová vlna. Unáší nás příběhy vzorů pokrytých prachem: ergonomické pruhy, v prostoru plovoucí potisky a barvy zapadajícího slunce. Sníme o dokonalé vlně a nepřestáváme skládat moderní kombinace: parka - košile, saka, mikiny zaoblených střihů, pletené a plisované žerzejové šaty.

Jak se na oceán pomalu snáší noc, oblékáme legíny z umělé kůže a mikiny. Zabalené do pohodlí pak pěkně v teple čekáme na východ měsíce. Na dlouhých šatech, které v tuto noční hodinu také rády oblékneme, kopírují blyštivé flitry tvar mořských vln.  

Elementy vody a vzduchu se vzájemně prolínají. Kolekce zdůrazňuje transparentnost prostřednictvím potisků na technickém nylonu. Díky efektu přesahů si také pohrává s úchvatnými geometrickými tvary a kombinacemi materiálů – vše s cílem vytvořit energický urbanistický look.

Smyslnou cestou se do kolekce vkrádají modely šité na míru: tělo obepínající šaty, vesty bez rukávů, kalhoty s širokými nohavicemi, šikmo střižené sukně a akční košile z popelínu. Parky jsou oboustranné s jednou stranou čistě jednobarevnou a druhou pruhovanou. Ve chvíli, kdy je obrátíte naruby, odhalí krásnou geometrickou hru.

Plavky a kraťasy se co do velikostí a střihů inspirují pánskou módou. Ručně vyšívané elastické linie pasů prozrazují inspiraci kalhotami střihu boyfriend, které dokonale kopírují boky. Jde o tajemství mladistvého vzhledu v každém věku.

Dynamiku do kolekce vnáší sako z technického sepraného materiálu, které je vpředu delší a vzadu zkrácené. U krku pak kopíruje surfařské neopreny pro zdůraznění ramen a dekoltu. Ze svrchních oděvů kolekce musíte mít klasiku značky – plášť do deště, který je v nabídce ve verzi ze směsi bavlny a nylonu lehký jako peříčko.

K dokonale pevnému postoji na prkně vám pomohou polstrované pantofle z kvalitní kůže nebo sandály zdobené důmyslnými pásky. Kolekce nezapomíná ani na mini kabelky, kabelky ve tvaru měšců a elegantní batůžky. Pod povrchem ulic města tvoří písek a voda esenci kolekce Sportmax jaro - léto 2019.

Informace a fotografie poskytla: Mgr. Lucie Karchňáková

 

Fotogalerie
8633 8635 8636 8637 8639 8640 8642

Další články z rubriky

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi  s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Na vlně audioknih