Magazín Elita

5 TIPŮ, CO BY NEMĚLO CHYBĚT V KABELCE DO PRÁCE

5 TIPŮ, CO BY NEMĚLO CHYBĚT V KABELCE DO PRÁCE

Kabelka – doplněk a praktická nezbytnost v každodenním životě. Pokud v ní je, co člověk potřebuje, tak je to spojenec, pokud nikdy nevydá, co je třeba, tak je to špatný sluha.

Každá z nás má v běžném životě v kabelce základní sadu věcí – doklady, mobil, klíče,… Co když ale s vaší věrnou společnicí trávíte čas po kancelářích, jednáních a schůzkách s klienty? Tehdy už je potřeba vybavit se víc. A my vám poradíme, se kterými pomocníky uděláte zaručeně dobrý dojem.

Diář

Každý, kdo je díky práci nucen si organizovat čas, potřebuje kvalitní diář. Přehledný a praktický, zajímavý a osobitý. A ruku na srdce - takový se hodí i mimo práci – kdy k doktorovi, který den odvést děti do kroužků, kdy s kamarádkou na kafe.  A možná jste diář ještě v lednu nepotřebovala a dnes už ano, v takovém případě je pak ideální nedatovaná varianta. Jedním z takových diářů je i nedatovaný diář Black Brick velikosti A6, který je výsledkem poctivé ruční práce a je vyroben v Česku. Dostupný je ve třech barevných variantách – růžový pro jemnější duše, červený pro milovnice rudé a černý pro ty, jež mají rády klasiku.

Vizitkář

Tak, díky diáři jste na schůzku již dorazila. Nyní se jen představit, pár úvodních frází a jednání začíná. Většina jednání se ale bez výměny vizitek neobejde. Vytahujete vizitkář a dáma na protější straně je jím evidentně okouzlena. Máte totiž krásný vizitkář značky Troika – tenký, který se vejde do každé kabelky, ale zároveň s krásným grafickým zpracováním. Už je na vás, zda si zvolíte veselejší barevné kombinace nebo střízlivější styl. V každém případě je váš vizitkář zároveň doplňkem.

Kapesní zrcátko a držák na kabelky

Pokud máte ráda věci dotažené k dokonalosti, pak můžete obsah kabelky doplnit o držák na kabelky a kapesní zrcátko ve stejném designu jako je váš vizitkář. Budete tak mít po ruce originální trojkombinaci, která nejen že slouží svému účelu, ale také dělá stylový dojem.

Zápisník

Většina schůzek se neobejde bez poznámek. Tady se nabízí více variant – stylově sladit diář a zápisník nebo si pořídit zápisník, který je osobitý, ale jinak než diář. Máte-li rádi jednotnost stylu, pak je jasnou volbou zápisník Black Brick. Opět ve třech barvách, na výběr s linkami nebo univerzálnějšími tečkami a dost prostorný díky své velikosti B5.

Pro milovníky kůže se pak nabízí zápisníky značky MontMat. Ruční výroba, pravá kůže, praktická velikost A7. U těchto linkovaných zápisníků můžete volit ze dvou základních provedení  - zapínání na sedlářský knoflík nebo na gumičku. Ženský akcent má pak barva bordó. Ty z vás, které preferují neutrální tóny, mohou vybírat z přírodní a tmavě hnědé.

Pero

Už vás nebaví psát reklamní propiskou a zároveň máte rády nádech dámské elegance a technického zpracování? Ideální variantou pak je multifunkční pero značky Troika. Má spoustu technických vychytávek, ale k dostání je kromě tradičních neutrálních barev také v lehké růžové barvě.

Více inspirativních pomocníků najdete na adrese www.martezi.cz.

 

Fotogalerie
8579 8580 8581 8582 8583 8584 8585 8586 8587 8588

Další články z rubriky

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi  s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!