Magazín Elita

VSTUPTE STYLOVĚ DO BRAN PODZIMU S DINNER IN THE SKY

VSTUPTE STYLOVĚ DO BRAN PODZIMU S DINNER IN THE SKY

Dinner in the Sky je opět v Praze. Nenechte si ujít tu možnost vystoupat k nebi a ve výšce 50 metrů nad zemí si vychutnat skleničku sektu nebo třeba celé obědové menu, které je letos obzvláště vydařené. Na gastronomický výlet s pohledem na Prahu se můžete vydat několikrát denně až do 16. září. Špičkovou kuchyni v letošním roce dostal na starost zkušený šéfkuchař a francouzský rytíř v oboru gastronomie Dalibor Navrátil.

Večeře v oblacích se pořádají ve 40 zemích světa a zúčastnily se jich desítky tisíc hostů. Tradičně největším zážitkem je večeře při západu slunce, za kterou v Praze zaplatíte 3640 korun. Večeře v jiných časech bude stát 3 094 korun, oběd vychází na 1534 korun a brunch na 1144 korun. Pokud si hosté chtějí dát v oblacích pouze koktejl, zaplatí 962 korun. Na stránkách www.prague.dinnerinthesky.cz si můžete zakoupit dárkové poukazy či si zarezervovat konkrétní termíny. A věřte, kdo zažil – posnídal, poobědval či povečeřel, má to tak trochu jako každoroční drogu, která už tradičně patří k Praze, která vstupuje do podzimu.

Fotogalerie
8492 8493 8494 8495 8496

Další články z rubriky

Bio Vysočina je delikatesa, která vyvolá dokonalé gurmánské zážitky

Bio Vysočina je delikatesa, která vyvolá dokonalé gurmánské zážitky

Objevte Příběh AMONIT v podzemí lednického zámku a ve vinařství AMONIT

Objevte Příběh AMONIT v podzemí lednického zámku a ve vinařství AMONIT

Flor de Sal d' Es Trenc - uzený solný květ pro milovníky grilování

Flor de Sal d' Es Trenc - uzený solný květ pro milovníky grilování

Láskyplné květnové speciality v pekařství PAUL

Láskyplné květnové speciality v pekařství PAUL

První hit letošního léta. Novinka waterdrop® Microdrink ICE TEA RASPBERRY

První hit letošního léta. Novinka waterdrop® Microdrink ICE TEA RASPBERRY