Magazín Elita

SABINA KŘOVÁKOVÁ SI VYBÍRALA OUTFITY PRO FESTIVALOVOU SEZONU

SABINA KŘOVÁKOVÁ SI VYBÍRALA OUTFITY PRO FESTIVALOVOU SEZONU

Zpěvačka Sabina Křováková o víkendu odstartuje letní festivalovou sezónu, a tak zavítala na velké nákupy do nově otevřené prodejny Textile House v pražských Holešovicích, aby si z jednotlivých kousků nové květnové kolekce sestavila originální a osobité outfity. Rockerský styl, uvolněný až sportovní styl, nenucená, svěží a mladistvá elegance, ale i decentní šaty doplněné vhodnou obuví či háčkovaným svetříkem – to vše dokázala Sabina vybrat během pár chvil. Z několika zajímavých kusů dokonale zkombinovala sedm odlišných módních stylů! A festivalová sezóna může začít…

Repertoár na blížící se festivaly je nazkoušen, hlas i kytara „naladěny“ a tak zbývalo už jen to poslední. Vyladit styl a sestavit módní outfity, ve kterých na letní akce vyrazit. Sabina Křováková tak zavítala do nově otevřeného oblíbeného second handu světových značek Textile House v pražských Holešovicích (Dělnická 1131/37), aby si z aktuální květnové kolekce vybrala originální a stylové kousky, které právě během léta na pódiích i mimo ně maximálně využije.

A že bylo z čeho vybírat! Během necelé hodinky tak Sabina sestavila sedm odlišných outfitů, které byly doladěny do posledního detailu a nic jim nechybělo. A ačkoli při příchodu do obchodu hledala spíše inspiraci, nová kolekce a jednotlivé kousky jí natolik zaujaly, že se byla schopná obléknout od hlavy k patě, pro nejrůznější příležitosti a výběr byl dokonce tak široký, že mnohdy přemýšlela a váhala, který top k daným kalhotám zvolí nebo které šaty budou ty pravé.

„Byla jsem úplně ve svém živlu, skoro lepší než koncerty,“ směje se Sabina a pokračuje: „Nemám ráda takovou masovou módu, kdy potkám dalších 20 lidí například ve stejném tričku, takže v Textile House jsem si to užila. Byla jsem až překvapená, jak pěkné kousky se dají vybrat a že já jsem na to docela náročná. A hlavně ani nejsem úplně koncepční člověk, že bych přesně hledala určité oblečení, a mám často i problém sladit věci k sobě, ale tady to šlo úplně samo. Určitě bych ještě zkoušela a vybírala dál, takže dnešek rozhodně nebyl mojí poslední návštěvou.“

A jaké outfity nakonec Sabina Křováková sestavila? Zde je drobný přehled.

1)      Decentní koktejlky

První outfit, který Sabina sestavila se nesl v decentním a elegantním duchu. Šaty nad kolena s výrazným krajkovým živůtkem v béžové barvě přecházející v černou sukni. Tento model bude ideální na letní odpolední i večerní party, stejně jako pro případné společenské události, návštěvu divadla, účast na promoci, svatbě, rodinné oslavě či jiné formálnější akci. Sabina navíc šaty doplnila vkusnými černými páskovými sandály, pocházejícími rovněž z jarní kolekce Textile House a kompletní outfit byl na světě.

2)      Cool styl pro festivaly i volný čas

Druhý outfit Sabina sestavila z batikovaných skiny džín tmavě modré barvy, dokonale zvýrazňující její postavu, které doplnila o top v podobě kárové halenky bez rukávů v módní fialové barvě se zapínáním na patenty. Tento model se skvěle hodí právě pro festivaly a odpolední vystoupení. Využití ale nalezne i mimo koncertní pódia, kdy je jako stvořený pro neformální schůzky i trávení volného času, návštěvu kina, kavárny nebo nakupování.

3)      Svěží romantika ala 60. léta

Třetím outfitem, který Sabinu zaujal jsou volné světle šedé šaty s bílým dominantním ornamentem na předním díle, zvýrazněné o nápadné volánky na rukávech i okolo výstřihu, které končí stylovým řasením. Šaty jsou jako stvořené pro horké letní dny, ať už na pódiích nebo na dovolené u moře či pro pobyt v rozpáleném velkoměstě. Šaty evokují jemný romantický letní styl a hlavně 60. léta, která se i v aktuální módě stále vrací a jejichž prvky pronikají i do současné fashion tvorby.

4)      Mladistvý styl na koncerty i do společnosti

Jako čtvrtý, zcela originální outfit, Sabina zvolila jednoduché černé tílko, které doplnila o lehkou černou minisukni s výraznými růžovými puntíky. Outfit se opět hodí jak pro festivaly, tak i pro večerní letní party a další letní společenské události. Černé tílko je už letitou klasikou, která nikdy nic nezkazí a rozhodně nevyjde z módy a celý outfit zároveň skvěle doplňuje miniskuně ve stejné barvě, jejíž výrazné puntíky styl modelu ještě umocní a oživí.

5)      Večerní rocková lady

Pátý outfit Sabina ladila spíše do večerního stylu a je jako stvořený právě pro večerní vystoupení na koncertech a festivalech. Složen je z černých minišatů, které jsou doplněny háčkovaným černým lehkým svetříkem s kapucí a kapsami. Outfit nalezne využití především pro vystoupení a večerní party, případně je možné šaty kombinovat i s legínami nebo džegínami.

6)      Decentní letní styl pro formálnější události

Šestý outfit je primárně určen pro denní události, schůzky nebo nákupy, a tak je laděn do civilnějšího decentního stylu. Složen je z lehké bílé tuniky s výraznou výšivkou na ramenou, kolem výstřihu a v přední části a Sabina jej doplnila tmavě modrými skiny džínami s efektní záložkou, díky níž vyniknou například i kotníčkové boty.

7)      Rocková romantika se sportovním nádechem

Poslední sedmý outfit je opět skvěle využitelný pro festivalová a koncertní pódia. Sabina jej složila ze stylových černých mačkaných šatů s motivy krajky, které evokují rockovou romantiku a hodí se spíše pro večerní události nebo na party. Šaty ještě osvěžila leskle modrou textilní bundičkou na zip, která outfitu dodává sportovní nádech a zároveň při chladných večerech plní i praktickou funkci.

Nákup a výběr oblečení je jednoduše zábava! A co teprve, když můžete zkoušet, kombinovat, vytvářet a mixovat jednotlivé motivy, aby mohl vzniknout právě váš osobitý styl, navíc vše za zlomek ceny. Zkuste tentokrát vsadit na trochu atypické a prakticky nekonečné módní možnosti a navštívit stejně jako Sabina Křováková některou z prodejen Textile House. Naleznete je po celé ČR a je jich už neuvěřitelných 30! Každá s jinými originálními kousky, a hlavně na míru každé ženy a jejímu stylu i každé postavě.

Zdroj: Lenka Netušilová

Fotogalerie
7984 7985 7986

Další články z rubriky

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Hejty na tepelná čerpadla se množí.  Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Hejty na tepelná čerpadla se množí. Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku