Magazín Elita

KLINGEL: HITEM MOTÝLI, ŠTRAS & VÝŠIVKY

KLINGEL: HITEM MOTÝLI, ŠTRAS & VÝŠIVKY

Modely značky Laura Kent pro sezónu jaro-léto 2018 mají ambici postarat se ženám o dokonalou prázdninovou náladu. Díky námořnickým kombinacím, které sází na výraznou a svěží červenou, se dámy stanou módními královnami letních dovolených. V šatech z lesklých materiálů, zdobenými flitry a doplněnými šik obuví a kabelkou, dosáhnou perfektního stylu vhodného pro slavnostní večeři s kapitánem výletní zaoceánské lodi. Neformální „Casual Style“ Laury Kent ale určitě dokáže okouzlit i drsného kormidelníka říčního škuneru brázdícího Vltavu.
Milovnice dobrodružné divočiny á la safari či džungle zase mohou sáhnout po etno stylu, modelech s leo potisky či khaki kombinacích. Poptávka je i po motivech jako tukan či tiger.
Ležérnímu stylu se ale nebrání ani elegantní kombinace sukní, džegín, legín, svetrů, bluzonů či mikin zdobených výšivkami, krajkou a lesklými kamínky a dalšími stylovými detaily dodávajícími nádech glamour. Dokazují to šik sladěné modely druhé vlajkové značky zasilatelství KLiNGEL, kterou je Paola Felix.
Mezi nejoblíbenější prvky módního designu v odstartované sezóně jaro-léto patří jednoznačně motýli.Na šatech, tričkách, kalhotách, kabelkách a obuvi působí dokonale žensky. Outfitu dodávají lehkost a kouzlo pohádky.
V aktuálních katalogu KLiNGEL pro jarně-letní sezónu 2018 můžete ale nalistovat řadu dalších módních hitů těchto a nadcházejících měsíců. Třeba Culotte a Jogg kalhoty. Preferenci mají světlé barvy a kombinace tón v tónu. Především písková, meruňková, ecru a bahenní umí podtrhnout dokonalou ženskost a dají se efektivně kombinovat. Klasická námořnická móda zase získává zajímavý upgrade díky zářivě korálové a jantarové barvě. Jednotícím cílem nabídky je lichotivý look, který něžnému pohlaví vytvoří pěknou siluetu bez ohledu na drobné nedostatky postavy.
Módní dům KLiNGEL má již tradičně pro své klienty připraven přes milion exemplářů svého nejnovějšího sezónního katalogu. Kromě módy, šperků a dalších módních doplňků pro ženy, ale i muže, představuje také velké množství bytových komplement, potřeb do domácnosti a širokou paletu obuvi. Tištěnou nabídku rozšiřuje o dalších více než 15 000 položek e-shop. Podíl internetových objednávek překračuje u KLiNGELu hranici 50 %, v Česku dokonce atakuje hranici 58 %.
Casual styl návrhářky Laury Kent tradičněnabízí pohodlné a praktické modely pro každý den. Zpěvačka a moderátorka Paola Félix zase protežuje u svých elegantních modelů nevšední a nápadité barevné kombinace. Další z mnoha brandů, Kim Kara a Alba móda, prezentují svěží a mladistvé kolekce. Významnou součást sortimentu zastupuje label HAPPY SIZE určený pro XXL módu.
KLiNGEL patří mezi nejvýznamnější německé módní zásilkové obchody. Firma s téměř 100letou tradicí a přibližně 2500 zaměstnanci působí rovněž ve Švýcarsku, Rakousku, Francii, Belgii, Švédsku, Norsku, Finsku, Nizozemsku, Rusku a na Slovensku. Specializuje se nejvyšší kvalitu, sezónní trendy a pečlivě vybrané a testované produkty. Samozřejmostí je aktivní zákaznická telefonní linka.

Zdroj:  Martina Hühneová

Fotogalerie
7964 7967 7968 7969 7970 7971 7973

Další články z rubriky

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Pozvěte jaro do svého domu se značkou SCANquilt!

Hejty na tepelná čerpadla se množí.  Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Hejty na tepelná čerpadla se množí. Co je mýtus a jaká jsou fakta?

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Sokolský společenský oděv zdobí nová brož podle návrhu Hanuše Lamra

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Je tu jaro, tak nastartujte pleť, zatočte s únavou, vyměňte šatník, vytřiďte domácnost a najděte si čas pro sebe

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku

Téměř nulové emise uhlíku i prachových částic. Hoxter vyvíjí unikátní nízkoemisní krbovou vložku